E bine s&259; p&259;strezi craniul unui prieten Care e cel mai bun sol pentru mumificare Ce se întâmpl&259; când mori într-un avion De ce au cadavrele diferite culori Ce se întâmpl&259; dac&259; înghi&539;i popcorn înainte s&259; fii ars&259; la crematoriuÎn fiecare zi Caitlin Doughty antreprenor de pompe funebre prime&537;te întreb&259;ri despre moarte iar cele mai interesante vin chiar de la

O sa-mi manance pisica ochii? Raspunsuri la intrebari mari si mici despre moarte,

de Caitlin Doughty

Cod produs: 0000211686

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-430-955-6

Numar de pagini: 192

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

E bine să păstrezi craniul unui prieten? Care e cel mai bun sol pentru mumificare? Ce se întâmplă când mori într-un avion? De ce au cadavrele diferite culori? Ce se întâmplă dacă înghiți popcorn înainte să fii ars(ă) la crematoriu?

În fiecare zi, Caitlin Doughty, antreprenor de pompe funebre, primește întrebări despre moarte, iar cele mai interesante vin chiar de la copii.

Prin urmare, a scris acest ghid eclectic, relaxat și bine documentat, conținând răspunsuri factuale și pline de umor la 35 de întrebări despre moarte – ce se întâmplă înăuntrul și în afara trupurilor noastre după ce murim.

 

„În această carte se dau detalii științifice reale, dar și contexte culturale despre moarte și ce înseamnă a muri; ne întâlnim și cu puțină istorie, subiectul e grav și tratat cu seriozitate, dar îmbrăcat într-un umor extrem de inteligent.“
Philadelphia Tribune

 

„O carte amuzantă, curajoasă și, pe alocuri, cu accente filozofice, care ne arată cât de puține știm, de fapt, despre moarte.”
The Guardian

 

„Trebuie să decizi ce e mai important pentru tine. Speri să arăți bine pentru câteva milioane de ani (eventual) și să ajungi cel mai tare obiect decorativ? În acest caz, închiderea ta în rășină ar putea fi o alegere bună. Dar, dacă vrei să îți conservi ADN-ul astfel încât, într-un viitor îndepărtat, să poți fi clonat, poate că ar trebui să te gândești la altceva: criogenare. Când o să mori, putem să îți înghețăm celulele în nitrogen lichid, la multe grade minus. Cercetătorii au clonat din celule înghețate atât șoareci, cât și bivoli.

Poate că ceea ce cauți e mai puțin în genul Jurassic Park și mai mult Star Wars. Mai ții minte când Han Solo a fost «înghețat în carbon», un gaz care îngheață în formă solidă? Nici acest procedeu nu pare prea științific, dar te duce mai aproape de scopul tău de a-ți îngheța celulele. Nu există nicio dovadă că înghețarea întregului corp te poate readuce la viață în viitor, pe tine ca individ. Dar să îți conserve celulele, pentru clonare? Poate că da.“


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-430-955-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 192
Tip coperta Necartonat
Autor

Caitlin Doughty

Numar pagini 192
Scroll