Primele romane ale autoarei Virginie Grimaldi n&259;scut&259; în 1977 &537;i laureat&259; a premiului E-crire Auféminin în 2014 au fost toate bestselleruri Prima zi din restul vie&539;ii mele O s&259;-n&539;elegi când o s&259; fii mai mare Parfumul fericirii e mai puternic în ploaie Era &537;i timpul s&259; aprind iar steleleÎn 2018 ocupa locul 6 cu peste 600000 exemplare vândute în Top 10 al romancierilor francezi care au

O sa-ntelegi cand o sa fii mai mare

Cod

Cod produs: 0000201781

producator

Editura: Editura Univers

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Primele romane ale autoarei Virginie Grimaldi, născută în 1977 și laureată a premiului E-crire Auféminin în 2014, au fost toate bestselleruri (Prima zi din restul vieții mele, O să-nțelegi când o să fii mai mare, Parfumul fericirii e mai puternic în ploaie, Era și timpul să aprind iar stelele).În 2018, ocupa locul 6 (cu peste 600.000 exemplare vândute) în Top 10 al romancierilor francezi care au vândut cele mai multe cărți în Franța.

Tânăra Julie, psiholog de profesie, își pierde tatăl, apoi iubitul, și în cele din urmă o altă persoană pe care a adorat-o dintotdeauna dispare din viața ei. La doar 32 de ani, ajunge să se creadă învinsă și se resemnează să trăiască singură. Dar lucrurile iau o turnură surprinzătoare când Julie pleacă din Paris pentru a accepta o slujbă neînsemnată în orășelul ei natal, într-o instituție ai cărei locatari și locatare o fac să-și reevalueze tot trecutul și să privească altfel viitorul. Relatare a unei întâlniri fantastice între cei care au o viață de povestit și cei care au toată viața înainte, romanul O să-nțelegi când o să fii mai mare poartă toate mărcile stilului care a consacrat-o pe Virginie Grimaldi: umor nebun, personaje de care te atașezi și o profundă umanitate. Când închizi romanul, rămâi cu nostalgia unei cărți bune și pofta de a te delecta cu micile și marile plăceri pe care le oferă viața.

Emoționant, sclipitor, o reușită superbă! (Le Dauphiné libéré)

O combinație încântătoare de fericire și tristețe! (Jaffareadstoo)

Un ritm acaparant, o scriitură dinamică, un stil incisiv și amuzant. (Biba)

O poveste fascinantă! Revigorantă ca briza mării! (Nicola Cornick, autoare bestseller-uri)

Virginie Grimaldi vă va purta într-o călătorie despre pierdere, iubire și secrete. Un bestseller care vă va inspira să cunoașteți oameni și locuri noi.  (Culturefly)

O fabuloasă evadare din cotidian! (Take a Break)

O carte specială! (Donna’s Book Blog)

Am adorat fiecare pagină a acestui roman. M-a făcut să râd, mi-a topit inima, m-a fermecat și inspirat în aceeași măsură! (Krafti Reader)


Autor

Virginie Grimaldi

ISBN 978-973-341-058-4
Numar de pagini 400
Numar pagini 400
Scroll