Un spion moare Se naste o legenda Asa a inceput totul Agentul secret britanic 007 este gasit mort plutind in apele Rivierei Franceze ucis de o mana necunoscuta Se afla acolo pentru a investiga o anomalie scaderea traficului de heroina din Marsilia M decide ca este momentul sa-l promoveze pe James Bond in Sectia 00 si-l trimite in Franta pentru a descoperi adevarul James Bond intra intr-o lume dominata de masini rapide cazinouri si iahturi luxoase Apar misterioasa si seducatoarea

O vesnicie si inca o zi - James Bond, 007

de Anthony Horowitz

Cod produs: 0000205739

Editura: Rao Distributie

ISBN: 978-606-006-358-2

Numar de pagini: 304

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Un spion moare. Se naste o legenda. Asa a inceput totul. Agentul secret britanic 007 este gasit mort, plutind in apele Rivierei Franceze, ucis de o mana necunoscuta. Se afla acolo pentru a investiga o anomalie: scaderea traficului de heroina din Marsilia. M decide ca este momentul sa-l promoveze pe James Bond in Sectia 00 si-l trimite in Franta pentru a descoperi adevarul. James Bond intra intr-o lume dominata de masini rapide, cazinouri si iahturi luxoase. Apar misterioasa si seducatoarea Madame 16, Scipio, un gangster corsican grotesc, Irwin Wolfe, un afacerist american, si Reade Griffith, un agent CIA trimis si el pe Riviera.

Dar sub toata aceasta stralucire descopera o retea periculoasa de crima organizata si un plan diabolic pus la cale din razbunare. Este timpul ca noul agent 007 sa-si castige dreptul de a ucide. Trebuie sa ii gaseasca pe cei responsabili si sa le dejoace planul inainte sa devina urmatoarea lor victima.


ISBN 978-606-006-358-2
Numar de pagini 304
Autor

Anthony Horowitz

Numar pagini 304
Scroll