Bryan Cranston &537;i-a început cariera de actor la vârsta de 7 ani când tat&259;l s&259;u un actor f&259;r&259; succes &537;i uneori regizor l-a distribuit într-o reclam&259; pentru United Way În clasa a V-a juca într-o pies&259; de teatru la &537;coal&259; &537;i petrecea ore în &537;ir la cinematograful local apoi se întorcea acas&259; &537;i reproducea scenele favorite împreun&259; cu fratele lui în

O viata in roluri

de Bryan Cranston

Cod produs: 0000171274

Editura: Publica Com

Data aparitie: 2018

ISBN: 978-606-722-284-5

Numar de pagini: 352

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Bryan Cranston și-a început cariera de actor la vârsta de 7 ani, când tatăl său, un actor fără succes și, uneori, regizor, l-a distribuit într-o reclamă pentru United Way. În clasa a V-a juca într-o piesă de teatru la școală și petrecea ore în șir la cinematograful local, apoi se întorcea acasă și reproducea scenele favorite împreună cu fratele lui, în sufragerie. Părea sortit să devină actor, însă tatăl său a plecat și familia i s-a destrămat. Tulburat de greșelile tatălui său, Cranston a renunţat la aspiraţiile la o carieră de actor și s-a hotărât să urmeze o carieră statornică, cea de poliţist. Apoi, în timpul unei călătorii cu motocicleta, care a durat doi ani și în cursul căreia a traversat toată ţara, Cranston și-a redescoperit talentul dramatic, misiunea și vocaţia. 

În această autobiografie, Cranston descrie numeroasele roluri pe care le-a jucat în remarcabila sa viaţă, atât pe ecran, cât și în lumea reală. Pentru prima dată spune povestea primilor săi ani ca actor în serialul Loving, a rolului său recurent în Seinfeld, a timpului petrecut ca Hal, tatăl stupid din Malcolm in the Middle, a rolului cu care a câștigat Premiul Tony, turul de forţă ca Lyndon Baines Johnson în piesa All the Way de pe Broadway, și până la cel mai emblematic rol dintre toate: Walter White din Breaking Bad

În această carte, „o călătorie edificatoare în psihicul unui actor” (People), Cranston are multe de spus despre creativitate, devotament și măiestrie, precum și despre talentul înnăscut, provocările și beneficiile acestuia și despre modul corect de a nu-l irosi. 

O călătorie edificatoare în psihicul unui actor... Cranston povestește despre perioada din viaţa sa în care a jucat rolul lui Walter White și despre sfoara subţire pe care a trebuit să meargă pentru a da viaţă acestui personaj, coborând în același timp în adâncurile fiinţei proprii. 


Data aparitie 2018
ISBN 978-606-722-284-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 352
Tip coperta Necartonat
Autor

Bryan Cranston

Scroll