De ce Oracolul celor 12 ArhangheliPentru a în&355;elege c&259; abordând orice situa&355;ie oricât de grea cu o atitudine spiritual&259; de altfel singura corect&259; succesul divin ne este garantatPrin Oracolul celor Doisprezece Arhangheli vom în&355;elege c&259; în via&355;&259; nu exist&259; probleme ci numai false problemeOracolul celor Doisprezece Arhangheli ne dezv&259;luie un nou punct de vedere asupra

Oracolul celor 12 Arhangheli

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000215486

Editura: Editura Ganesha

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8742-12-0

Numar de pagini: 288

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

De ce Oracolul celor 12 Arhangheli?

Pentru a înţelege că abordând orice situaţie, oricât de grea, cu o atitudine spirituală (de altfel singura corectă) succesul divin ne este garantat!
Prin Oracolul celor Doisprezece Arhangheli vom înţelege că în viaţă nu există probleme, ci numai false probleme.

Oracolul celor Doisprezece Arhangheli ne dezvăluie un nou punct de vedere asupra situaţiilor de viaţă şi asupra evenimentelor cu care ne confruntăm. Din acest punct de vedere, toate situaţiile au o rezolvare fericită, simplă şi infailibilă.

Vom înţelege că merită să râdem cât putem de mult, căci viaţa este o iluzie. Vom înţelege că, abordând orice situaţie, oricât de grea, cu o atitudine spirituală – de altfel singura corectă –, succesul divin ne este garantat. Acest punct de vedere magic este cel pe care ni-l oferă cei doisprezece arhangheli ai Oracolului nostru. Prin Oracolul celor Doisprezece Arhangheli, orice situaţie de viaţă care te preocupă va putea fi analizată din prisma Purităţii şi a Adevărului Dumnezeiesc Ultim, a Iertării Divine, a Înţelegerii Superioare Iluminatoare, a Sufletului Trezit şi a Sinelui Divin Nepieritor, a Compasiunii şi a Umorului Divin, a Frumuseţii Dumnezeieşti, a Justiţiei Divine, a Discernământului Perfect, a Clemenţei Divine, a Sacralităţii Pure, a Luminii Nemuririi Spirituale, a Curajului Divin şi a Iubirii Necondiţionate.


Îndrăzneşte să adopţi o nouă manieră de abordare a vieţii – maniera divină, spirituală, sacră –, şi te vei bucura de roadele dulci şi savuroase ale alegerii tale: pacea inimii, armonia şi echilibrul lăuntric, împăcarea sufletească, regăsirea de sine, bucuria de a trăi, forţa spirituală triumfătoare şi fericirea dătătoare de extaz divin.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-8742-12-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 288
Autor

Colectiv redactional

Numar pagini 288
41 Colectiv redactional

De acelasi autor

Produse similare

Scroll