— Atunci fii bun si nu mai pomeni spuse zana Grandmarina Dupa ce frumoasa printesa Alicia va capata o bucatica de somon – cum cred ca se va intampla – vei vedea ca o sa lase un os de peste in farfurie Spune&8209;i atunci sa ia osul si sa&8209;l stearga sa&8209;l frece si sa&8209;l lustruiasca pana cand o sa luceasca asemenea sidefului si sa&8209;l pastreze cu grija ca pe un dar din partea mea— Asta&8209;i tot intreba regele— Ai

Osul de peste fermecat

de Charles Dickens

Cod produs: 0000215294

Editura: Arthur

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-788-942-0

Numar de pagini: 40

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

— Atunci fii bun si nu mai pomeni! spuse zana Grandmarina. Dupa ce frumoasa printesa Alicia va capata o bucatica de somon – cum cred ca se va intampla –, vei vedea ca o sa lase un os de peste in farfurie. Spune‑i atunci sa ia osul si sa‑l stearga, sa‑l frece si sa‑l lustruiasca, pana cand o sa luceasca asemenea sidefului, si sa‑l pastreze cu grija ca pe un dar din partea mea.
— Asta‑i tot? intreba regele.
— Ai rabdare, domnule, ii intoarse vorba zana Grandmarina, cu glas aspru si dojenitor. Nu‑i inchide omului gura inainte de a ispravi sa vorbeasca! Ce ti‑e si cu voi oamenii varstnici! Totdeauna faceti asa!
Regele isi lasa din nou capul in piept si fagadui ca n‑o sa mai faca niciodata asa.
— Atunci fii bun si nu mai face! raspunse zana Grandmarina. Transmite‑i printesei Alicia toata dragostea mea si spune‑i ca acest os de peste e un dar fermecat, care nu poate fi folosit decat o singura data in viata; dar in acea singura data ii va implini orice dorinta, numai cu conditia ca dorinta sa vina la momentul potrivit. Acesta este mesajul meu. Ai grija cum i‑l transmiti.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-788-942-0
Numar de pagini 40
Tip coperta Cartonat
Autor

Charles Dickens

Numar pagini 40
Scroll