Aceasta carte este  in primul rand  povestea unui om care nu stie sa primeasca iubirea neconditionata Omul care se priveste pe sine si se povesteste este Anthony Quinn  actorul celebru al carui nume va ramane vesnic legat de Zorba GreculRevizitandu-si impreuna cu psihologul trecutul si sentimentele cele mai sumbre  incearca sa inteleaga iubirea si moartea Inainte de toate  moartea fiului sau Cum a inceput drumul lui Anthony Quinn prin viata Unde Cand Cu cine Dar traseul

Pacatul originar

de Anthony Quinn

Cod produs: 0000180322

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-43-0373-8

Numar de pagini: 464

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Aceasta carte este in primul rand povestea unui om care nu stie sa primeasca iubirea neconditionata. Omul care se priveste pe sine si se povesteste este Anthony Quinn actorul celebru al carui nume va ramane vesnic legat de Zorba Grecul.

Revizitandu-si impreuna cu psihologul trecutul si sentimentele cele mai sumbre incearca sa inteleaga iubirea si moartea. Inainte de toate moartea fiului sau. Cum a inceput drumul lui Anthony Quinn prin viata? Unde? Cand? Cu cine? Dar traseul spre Hollywood? Pe parcurs se ivesc figuri precum Mae West Katherine Hepburn John Barrymore sau Gary Cooper.

Emotionanta si ampla confesiune a actorului care a cucerit lumea nepretuit document de viata este lectura obligatorie pentru oricine vrea sa afle pretul creatiei.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-43-0373-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 464
Tip coperta Necartonat
Autor

Anthony Quinn

Numar pagini 464
Scroll