Acum un serial de excep&539;ie pe Prime Video cu Olivia Welch Mike Faist &537;i Jessica Sula în rolurile principale Într-un or&259;&537;el s&259;rac unde tinerii simt c&259; se sufoc&259; singurul lucru care le mai poate reda senza&539;ia c&259; sunt liberi este jocul Panica ale c&259;rui probe sunt îngrozitor de periculoaseHeather vrea s&259; participe la competi&539;ia care a devenit legendar&259; în rândul

Panica

de Lauren Oliver

Cod produs: 0000220464

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-431-174-0

Numar de pagini: 304

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Acum un serial de excepție pe Prime Video, cu Olivia Welch, Mike Faist și Jessica Sula în rolurile principale

 

Într-un orășel sărac, unde tinerii simt că se sufocă, singurul lucru care le mai poate reda senzația că sunt liberi este jocul Panica, ale cărui probe sunt îngrozitor de periculoase.

Heather vrea să participe la competiția care a devenit legendară în rândul celor din ultimul an de liceu, fiindcă premiul de 67 000 de dolari i se pare imens. Nu s-a considerat niciodată neînfricată, dar, când află că are pentru cine să lupte, descoperă că e mai curajoasă decât își imaginase.

Lui Dodge nu i-a fost niciodata frică de Panica. Secretul pe care-l păstrează cu sfințenie îl va ajuta să treacă prin joc. Dar nu știe că nu e singurul care are secrete.

Pentru Heather și Dodge jocul aduce alianțe noi, revelații uluitoare și înfiriparea primei iubiri. Dar și conștientizarea faptului că, uneori, lucrurile de care ne temem sunt chiar acelea de care avem cea mai mare nevoie.

 

„Dodge fu unul dintre primii ajunși sus, pe gard. În jurul lui erau și alți jucători, care mormăiau și respirau greu și ale căror trupuri se loveau de al lui, dar îi ignoră, concentrându-se, în schimb, asupra mușcăturii lanțului din palmă și asupra propriei respirații, asupra secundelor care se scurgeau ca apa. Totul ținea de sincronizare, ca în magie: planificare, cunoaștere, păstrarea calmului sub presiune... Puteai să anticipezi răspunsul altei persoane; puteai să îți dai seama ce vor face alții, ce vor spune sau cum vor reacționa, încă înainte să o facă. Iar Dodge știa prea bine că nu va dura mult până când Donahue va ieși cu o armă.“


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-431-174-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 304
Tip coperta Necartonat
Autor

Lauren Oliver

Numar pagini 304
Scroll