Figurina Papo - Dinozaur Spinosaurus mare este o figurina in editie limitata pentru acest dinozaur extraordinar Acest dinozaur a trait in urma cu 110 pana la 97 milioane de ani in ceea ce este azi Africa de Nord Cantitate limitata - editie limitataDinozaurul Spinosaurus este cunoscut cel mai mare dinozaur carnivor terestru Acesta putea ajunge pana la 16-18 metri lungime si 7-9 tone greutate Reprezentat aici in pozitia sa de vanatoare

Papo-Dinozaur Spinosaurus mare P55077

Cod produs: 0000200274

Brand: Papo

Colectie: Papo

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Figurina Papo - Dinozaur Spinosaurus mare este o figurina in editie limitata pentru acest dinozaur extraordinar. Acest dinozaur a trait in urma cu 110 pana la 97 milioane de ani in ceea ce este azi Africa de Nord. Cantitate limitata - editie limitata!

Dinozaurul Spinosaurus este cunoscut cel mai mare dinozaur carnivor terestru. Acesta putea ajunge pana la 16-18 metri lungime si 7-9 tone greutate. Reprezentat aici in pozitia sa de vanatoare acvatica, dinozaurul prezinta si mandibula mobila si este pictat manual. Acesta avea o morfologie destul de bogata si avea forma foarte apropiata de aceea a unui crocodil, fiind cunoscut ca avea si o viata semi-acvatica. De asemenea, principala sursa de hrana era pestele. 

  • Dimensiuni: 40.30x10.50x16.50 cm (Lxlxh)
  • Dimensiuni cutie: 
  • Greutate: 300 grame
  • Editie limitata! Cantitate limitata!
  • Recomandari: +3 ani

Colectie Papo
Scroll