Simpatica papusa Little Foxes - face parte din colectia Gorjuss realizata din vinil usor parfumat cu imbracaminte din stofa are membrele si capul mobile Parul papusii este matasos si fin la atingere Little Foxes– este una dintre cele 6 papusi ale unei noi serii “Editie speciala” marcand prin prezenta una din mascotele colectiei de papusi Gorjuss Fiecare papusa este imbracata in mod deosebit in hainute special cusute manual fiind
 

Papusa 32 cm Little Foxes PR04915

Cod produs: 0000198435

Brand: Paolareina

Colectie: Paolareina

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Simpatica papusa Little Foxes - face parte din colectia Gorjuss, realizata din vinil usor parfumat, cu imbracaminte din stofa, are membrele si capul mobile. Parul papusii este matasos si fin la atingere. Little Foxes– este una dintre cele 6 papusi ale unei noi serii “Editie speciala”, marcand prin prezenta una din mascotele colectiei de papusi Gorjuss. 

Fiecare papusa este imbracata in mod deosebit, in hainute special cusute manual, fiind confectionate din materiale fine si de calitate.

Fiecare papusa Gorjuss este insotita de un accesoriu specific modelului fiind prezentata intr-o cutie selecta de cadou, in care se gaseste un mic cartonas de colectie si o eticheta individualizata. Un cadou perfect pentru orice varsta. Gorjuss papusi cu suflet, create de artista Suzanne Woolcott. 

Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Se curata cu o carpa curata. 


Colectie Paolareina
Scroll