Papusa Gorjuss - The Frock este o noua papusa parfumata din colectia de papusi realizate de Paola Reina Papusa Gorjuss este o papusa de colectie realizata din vinil usor parfumat cu imbracaminte din stofa cu membrele si capul mobile Parul papusii este matasos si fin imita foarte bine parul natural Colectia de papusi Gorjuss este remarcata prin rafinament si calitate un stil aparte plin de noblete Ele sunt ambalate intr-o cutie de carton gros foarte frumos
 

Papusa 32 cm The Frock PR04916

Cod produs: 0000198521

Brand: Paolareina

Colectie: Paolareina

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Papusa Gorjuss - The Frock este o noua papusa parfumata din colectia de papusi realizate de Paola Reina. Papusa Gorjuss este o papusa de colectie, realizata din vinil usor parfumat, cu imbracaminte din stofa, cu membrele si capul mobile. Parul papusii este matasos si fin, imita foarte bine parul natural. Colectia de papusi Gorjuss este remarcata prin rafinament si calitate, un stil aparte plin de noblete. Ele sunt ambalate intr-o cutie de carton gros, foarte frumos decorat in dungi si buline albe. Papusa Gorjuss este prinsa cu grija in interiorul cutiei, iar capacul cutiei este cu fereastra. Dimensiunea cutiei: 17x36x11 cm.

 

Papusa Gorjuss - The Frock are o greutate de aproximativ de 330 grame si o inaltime de 32 cm. Papusa Gorjuss este un model inedit de papusa, speciala, rafinata si poate fi un cadou ideal pentru orice sarbatoare sau aniversare. In imaginatia celor mici, fetitele Gorjuss sunt pline de emotii. Toate decoratiunile papusii Gorjuss sunt atent alese si foarte frumos lucrate.

Fiind un cadou perfect, pentru orice varsta, o papusa Gorjuss de astazi devine sigur o “mostenire de familie” maine. Gorjuss papusi cu suflet, create de artista Suzanne Woolcott. 

Atentionare!

Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece  poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Se curata cu o carpa curata.


Colectie Paolareina
Scroll