Atentie Pretul afisat este per bucata Acest produs este de tip surpriza Papusile Barbie® Color Reveal&trade asigura o experienta de despachetare plina de surprize sase la numar O papusa Chelsea&trade cu tinuta de mers pe role multicolora neon este garantata dar aspectul fiecarei papusi ramane un mister pana la dezvaluireAmbalajul face parte din distractie Trageti banda pentru a scoate invelisul exterior si a descoperi un tub

Papusa Barbie Descopera Culoarea Chelsea Tie Dye MTHCC90

Cod produs: 0000244470

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

 Atentie! Pretul afisat este per bucata. Acest produs este de tip surpriza.

 

Papusile Barbie® Color Reveal&trade asigura o experienta de despachetare plina de surprize, sase la numar! O papusa Chelsea&trade cu tinuta de mers pe role multicolora neon este garantata, dar aspectul fiecarei papusi ramane un mister pana la dezvaluire.

Ambalajul face parte din distractie. Trageti banda pentru a scoate invelisul exterior si a descoperi un tub transparent! Înauntru se afla o papusa Color Revea Chelsea, al carei aspect complet este ascuns in spatele stratului multicolor neon si patru pungi cu surprize. Scoateti totul si umpleti tubul cu apa calda, apoi introduceti papusa si invartiti-o. Cele trei culori neon se amesteca intr-un albastru, iar cand scoateti papusa, trasaturile sunt dezvaluite!

Fiecare papusa Chelsea are par modelat neon si un corset cu model aprins, iar surprizele continua! Deschideti pungile pentru a descoperi fusta sau pantaloni scurti cu imprimeu multicolor, o inghetata, o pereche de role si o coada atasabila de culoare neon. Efectele de schimbare a culorii pentru parul papusilor contribuie la surpriza si distractie.

Fiecare serie are o tematica unica aceste papusi Color Reveal Chelsea ies in evidenta cu tinute de petrecere pe role Neon Tie-Dye.

Folositi tubul pentru a le depozita, impreuna cu alte articole preferate. Ce papusa veti descoperi?

Copiii le pot colectiona pentru a combina si asorta accesoriile si a extinde posibilitatile! Fiecare se vinde separat, in limita stocului disponibil. Papusile nu isi pot mentine pozitia fara sprijin. Culorile si decoratiunile pot varia.

Cu 6 surprize intr-un singur pachet, papusile Barbie® Chelsea Color Reveal asigura tot felul de incantari copiii vor adora sa descopere seria Neon Tie-Dye, cu inovatie Color Reveal originala! Începeti experienta de dezvaluire indepartand ambalajul exterior, deschizand tubul si scotand o papusa Chelsea acoperita cu un imprimeu multicolor Color Reveal si 4 pungi decorate, care tin continutul ascuns! Umpleti tubul cu apa calda, puneti papusa inauntru si invartiti cele 3 culori neon se amesteca intr-o culoare albastra, pentru un efect magic! Scoateti papusa pentru a descoperi aspectul fiecare papusa Chelsea are un par sculptat colorat si un corset decorat cu un imprimeu cool precum fete zambitoare sau unicorni

Deschideti cele 4 pungi misterioase pentru a descoperi surprizele exista o coada atasabila de culoare neon, o fusta cu imprimeu multicolor, o inghetata pe care papusa o poate tine si o pereche de role depozitati-le in tub dupa joaca!Folositi apa rece si calda pentru o transformare cu schimbare a culorii care poate fi repetata la nesfarsit descoperiti schimbarea de culoare a parului papusii, pentru un moment uimitor!Este un cadou excelent pentru copii in varsta de 3 ani si mai mari, care le pot colectiona pentru a combina si asorta accesoriile si a extinde posibilitatile de joaca!


Scroll