Papusile Barbie Extra etaleaza tinute indraznete si culori vii si iau atitudine Fiecare papusa Barbie are propriul stil jucaus si extravagant Iar animalele lor de companie fiecare diferit si adorabil au si ele o personalitate puternica Barbie Extra permite copiilor sa exploreze exprimarea de sine prin stil si ofera o experienta de moda si stilizare captivanta cu papusi articulate Reprezinta distractie cu moda cu sclipici ursuleti gumati emojiuri si par distinctiv aducand o atmosfera

Papusa Barbie Extra cu jacheta oversized MTHHN10

Cod produs: 0000245297

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Papusile Barbie Extra etaleaza tinute indraznete si culori vii si iau atitudine! Fiecare papusa Barbie are propriul stil jucaus si extravagant. Iar animalele lor de companie, fiecare diferit si adorabil, au si ele o personalitate puternica! Barbie Extra permite copiilor sa exploreze exprimarea de sine prin stil si ofera o experienta de moda si stilizare captivanta, cu papusi articulate. Reprezinta distractie cu moda cu sclipici, ursuleti gumati, emojiuri si par distinctiv, aducand o atmosfera EXTRA oriunde merg. Fiecare se vinde separat, in limita stocului disponibil. Papusile nu isi pot mentine pozitia fara sprijin.

Culorile si decoratiunile pot varia.

Cand vine vorba de moda, papusile Barbie Extra au o atitudine "mai mult inseamna mai mult", cu 15 piese care includ imbracaminte si accesorii de moda, precum si un animal de companie si accesorii pentru animalul de companie.Papusa Barbie are forme mai pronuntate decat corpul original, iar aspectul sau este extra, cu par ondulat foarte lung, mov-pastel, prins in cozi ridicate si prezinta stilul increzator cu o rochie din jerseu verde neon, o jacheta in carouri alb-negru supradimensionata, sosete lila si pantofi albi.O poseta in carouri asortata, ochelarii de soare minusculi negri si numeroase bijuterii pe niveluri inspira exprimarea de sine si distractie cu povesti.Animalul ei de companie catel este si el vai-ce-EXTRA, cu ochelari de soare supradimensionati cu fete zambitoare si o placa de surf in carouri!

Papusile Barbie Extra sunt cadouri excelente pentru copii cu varste intre 3 si 10 ani, in special pentru cei carora le place sa fie chiar ei extra!


Scroll