Jucariile sunt preferatele copiilor din cele mai vechi timpuri si sunt esentiale pentru dezvoltarea acestora Sub o forma sau alta ele nu se demodeaza niciodata atat timp cat satisfac nevoia copiilor de a-si exersa imaginatiaPapusa breloc aduce zambet si fericire in sufletul oricarui copil Confectionata din materiale non-toxice delicata si pufoasa la atingere jucaria My Lucky Baby este preferata atat de copii cat si de adulti datorita design-ului deosebit Aceasta

Papusa plus breloc MA23-10

Cod produs: 0000178730

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Jucariile sunt preferatele copiilor din cele mai vechi timpuri si sunt esentiale pentru dezvoltarea acestora. Sub o forma sau alta, ele nu se demodeaza niciodata, atat timp cat satisfac nevoia copiilor de a-si exersa imaginatia.

Papusa breloc aduce zambet si fericire in sufletul oricarui copil. 

Confectionata din materiale non-toxice, delicata si pufoasa la atingere, jucaria My Lucky Baby este preferata atat de copii cat si de adulti datorita design-ului deosebit. Aceasta trezeste in fiecare dintre noi instinctul copilariei. 

Poate fi folosita atat ca breloc pentru chei cat si ca accesoriu pentru genti, ghiozdane si rucsacuri. Varietatea de culori si modele le transforma intr-un accesoriu pe gustul tuturor.

Culoare: Verde, grena, maro, rosu, albastru

Material: Plastic, metal, textil

Pretul afisat este valabil doar pentru un singur produs.


Scroll