Papusica Popcake Surprise - Amelia este jucaria care va incanta toate fetitele un tort cu miros delicios si o papusa imbracata ca o printesa Printr-o singura apasare partea de jos a tortului se va transforma intr-o printesa adorabila imbracata intr-o rochita cu sclipici si purtand o palarie chic Papusile Popcake Suprise sunt ideale pentru fetitele care iubesc torturile Sunt cadourile perfecte indiferent de gusturile celor mici pentru ca au mirosuri delicioase pe toate gusturile vanilie

Papusica Popcake Surprise - Amelia 1068

Cod produs: 0000157414

Brand: Emco toys

Colectie: Emco toys

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Papusica Popcake Surprise - Amelia este jucaria care va incanta toate fetitele: un tort cu miros delicios si o papusa imbracata ca o printesa. Printr-o singura apasare, partea de jos a tortului se va transforma intr-o printesa adorabila imbracata intr-o rochita cu sclipici si purtand o palarie chic. Papusile Popcake Suprise sunt ideale pentru fetitele care iubesc torturile. Sunt cadourile perfecte indiferent de gusturile celor mici pentru ca au mirosuri delicioase pe toate gusturile: vanilie, ciocolata, capsuni, mure, afine, caramel, fistic, cirese, tutti frutti, anason. Cele 36 de modele au rochite si mirosuri diferite. Papusica Amelia este imbracata intr-o rochita roz pal si poarta o palariuta de culoare verde. Colectioneaza toate papusile PopCake Surprise. Transforma-le in torturile preferate cu cele mai delicioase mirosuri. Papusile sunt confectionate din plastic si silicon de cea mai buna calitate, fara a contine substante chimice daunatoare. Fiecare papusa Popcake Suprise este livrata inchisa, sub forma de tort.

 

ATENTIE! Papusile pot contine bucati mici ce pot fi inghitite si sunt recomandate doar copiilor peste 3 ani! In timpul jocului cu papusile Popcake, este necesara supravegherea parintilor. Produsele pot fi diferite fata de imaginea de prezentare.


Colectie Emco toys
Scroll