Al doilea volum din seria Iolanda StireanuO intalnire a bloggerilor intr-o cabana izolata Nimic nu le poate face vreun rau Cel putin in aparenta Pentru ca pe neasteptate trei dintre ei sunt rapiti Miza e uriasa un fisier cu informatii incriminatoare care ar putea duce la demiterea Presedintelui Dar criminalul maestru al otravurilor incepe sa lase in urma sa un sir de cadavre pana cand va avea certitudinea ca informatiile sunt

Parfumul vaduvei negre

de Oana Stoica - Mujea

Cod produs: 0000169141

Editura: Crisis Press

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8959-08-5

Numar de pagini: 192

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Al doilea volum din seria Iolanda Stireanu

O intalnire a bloggerilor intr-o cabana izolata. Nimic nu le poate face vreun rau. Cel putin in aparenta. Pentru ca, pe neasteptate, trei dintre ei sunt rapiti. Miza e uriasa: un fisier cu informatii incriminatoare care ar putea duce la demiterea Presedintelui. Dar criminalul, maestru al otravurilor, incepe sa lase in urma sa un sir de cadavre, pana cand va avea certitudinea ca informatiile sunt distruse.
 
Pana cand intra in scena Iolana Stireanu – Lala.
 
Un roman demn de scenariul oricarui thriller international, in care Lala trebuie sa dezlege misterul ostaticilor, sa dezamorseze o criza politica, sa-l demaste pe prim-ministru si sa joace ruleta ruseasca cu insusi Presedintele.
 
Receptare critica
„Chiar am o nostalgie fata de acest gen si imi place eroina pe care am descoperit-o. Este o doamna infocata si neobisnita, care pur si simplu te lasa fara cuvinte”
Dumitru Crudu
 
„Parfumul vaduvei negre este o carte cu parfum etern, ce are un miros de moarte, dar care te indreapta spre viata, o carte de suflet, cu dinamism si actiune”.
Emilia Ghetu
 
„Parfumul vaduvei negre are o intriga de-ti vine sa mergi si la WC cu cartea, ca sa n-o lasi din mana si sa iesi din story. E scrisa cool, cum zic unii pustani, cu talent, profesionist. Iar personajul principal, politista Iolanda Stireanu, are consistenta, carne si imprevizibilitate si, nu in ultimul rand, e nascatoare de vise erotice (oho!).”
Alex Sima
 
Despre autor
OANA STOICA-MUJEA (n. 1981) a fost jurnalist pentru o scurta perioada de timp si apoi scenarist la Media Pro Pictures. A debutat in 2005 cu un roman fantasy. Pana acum a publicat peste douazeci de carti (fantasy, crime, thriller). Este membru al Uniunii Scriitorilor din Bucuresti, sectia "Copii si Tineret".
“Indicii Anatomice”, prima carte politista a Oanei Stoica-Mujea, apare intr-o prima editie in 2009, la Crime Scene Publishing. Volumul, devenit rapid un succes, a fost tradus in limba engleza in 2012 (Profusion).
 
Seria Iolanda Stireanu:
Indicii Anatomice (Crime Scene Publishing, 2009, Crime Scene Press 2016)
Parfumul vaduvei negre (Crime Scene Publishing, 2010)
Greselile trecutului (Crime Scene Publishing, 2012)
Jucatorul (Crime Scene Press, 2015)
Mascarada (Crime Scene Press, 2016)

Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-8959-08-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 192
Tip coperta Necartonat
Autor

Oana Stoica - Mujea

Scroll