Salvati ziua cu Masina pompierului Marshall  Echipat cu o scara extensibila de 2 picioare mini carucior de incendiu lumina si sunete acest camion de foc este gata pentru misiuni de actiuneUtilizati lansatoarele de tun de apa pe partea din fata si din spate a vehiculului pentru a opri focurile Rotiti butonul galben sau apasati butonul pentru a lansa tunurile de apaAcest camion de incendiu are o multime de caracteristici interesante pentru a explora Extindeti scara
 

Patrula Catelusilor Fantastica Masina A Pompierului Marshall 6043989

Cod produs: 0000226114

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Salvati ziua cu Masina pompierului Marshall ! Echipat cu o scara extensibila de 2 picioare, mini carucior de incendiu, lumina si sunete, acest camion de foc este gata pentru misiuni de actiune!
Utilizati lansatoarele de tun de apa pe partea din fata si din spate a vehiculului pentru a opri focurile! Rotiti butonul galben sau apasati butonul pentru a lansa tunurile de apa.
Acest camion de incendiu are o multime de caracteristici interesante pentru a explora! Extindeti scara, introduceti Mini Mini Cart, deschideti cabina de vizionare si mutati bratul de lucru pentru a va ajuta sa salvati ziua urmatoare!
Ultimate Fire Rescue Truck este un cadou minunat pentru copiii cu varsta de peste 3 ani. Necesita 2 baterii AAA (incluse). Strangeti toate vehiculele Ultimate Rescue si continuati cu aventuri noi cu PAW Patrol!

Atentie!

  • Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare.
  • Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor.
  • Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului.
  • Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
  • Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Scroll