Mergeti in actiune cu PAW Patrol Salvarea zilei este mai aventuroasa ca niciodata cu Dino Patroller primul vehicul motorizat al echipei PAW Patrol ofera spatiu pentru toti cei sase pui roti supradimensionate lansator de proiectile si o figura de actiune dinozaur Chase si TRex Dino Patroller este gata sa se rostogoleascaCand dinozaurii striga dupa ajutor asezati-l Chase si un alt pui  se poate achizitiona separat in cabina si un vehicul Dino Rescue Deluxe se poate achizitiona
 

Patrula Catelusilor Vehicul De Patrulare Dino Patroller Motorizat 6058905

Cod produs: 0000223825

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Mergeti in actiune cu PAW Patrol Salvarea zilei este mai aventuroasa ca niciodata cu Dino Patroller, primul vehicul motorizat al echipei PAW Patrol ofera spatiu pentru toti cei sase pui, roti supradimensionate, lansator de proiectile si o figura de actiune dinozaur Chase si TRex, Dino Patroller este gata sa se rostogoleasca.

Cand dinozaurii striga dupa ajutor, asezati-l Chase si un alt pui ( se poate achizitiona separat) in cabina si un vehicul Dino Rescue Deluxe (se poate achizitiona separat) in compartimentul din spate.

Incarcati proiectilele in lansator si pregatiti-va pentru misiunile de salvare. Apasati butonul de insigna al vehiculului pana la capat si urmariti-l miscandu-se. Cu rotile sale supradimensionate, Dino Patroller este capabil sa cucereasca orice teren. Creati misiuni preistorice la fel ca in spectacolul TV de succes din nou si din nou. Continuati salvarea Dino cu pachetul de actiune cu PAW Patrol si Dino Rescue Dino Patroller.


Scroll