O tanara este ucisa cu brutalitate in apartamentul ei Pe chip ii sunt sapate linii care formeaza un model straniu Politistii Jeppe Kørner si Anette Werner primesc cazul si stabilesc rapid o legatura intre victima Julie Stender si proprietara apartamentului in care locuia Esther de Laurenti Lui Esther ii place cam mult sa bea si da petreceri nebune cu prietenii ei artisti Se dovedeste ca Esther este si scriitoare in curs de afirmare – iar cand Julie apare ca victima a unei

Pazitoarea crocodilului

de Katrine Engberg

Cod produs: 0000219888

Editura: Crisis Press

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8959-73-3

Numar de pagini: 352

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

O tanara este ucisa cu brutalitate in apartamentul ei. Pe chip ii sunt sapate linii care formeaza un model straniu. Politistii Jeppe Kørner si Anette Werner primesc cazul si stabilesc rapid o legatura intre victima, Julie Stender, si proprietara apartamentului in care locuia, Esther de Laurenti. Lui Esther ii place cam mult sa bea si da petreceri nebune cu prietenii ei artisti. Se dovedeste ca Esther este si scriitoare in curs de afirmare – iar cand Julie apare ca victima a unei crime in manuscrisul inca neterminat al romanului, legatura dintre fictiune si realitate devine mai neclara si mai periculoasa.

Dar rolul lui Esther in acest scenariu incurcat nu este tocmai limpede. Este ea ucigasul, sau este la randul ei victima intr-un joc bolnav al razbunarii? Anette si Jepe trebuie sa se cufunde in trecutul celor doua femei ca sa descopere identitatea crudului papusar care trage sforile.

Un roman de debut tensionat, plin de calitati literare.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-8959-73-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 352
Tip coperta Necartonat
Autor

Katrine Engberg

Numar pagini 352
Scroll