Pe urmele vikingilor. Jurnal de calatorie in Suedia

de Marina Almasan

Cod produs: 0000208132

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-793-936-1

Numar de pagini: 407

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Exista destinații „la modă” și locuri despre care n-ați auzit niciodată. Există orașe ale lumii în care poate ajunge oricine, dar și unele care-ți vor rămâne ancorate doar în dorințe și vise. Există locuri „ca acasă”, dar și unele care nu seamănă cu nimic din ce-ai văzut până acum. Există colțuri de lume accesibile, dar și unele atât de „piperate”, încât ești nevoit să le scoți din meniu.

Suedia e un amestec din toate: nu-i nici aproape, nici departe. Nu-i o destinație „în vogă”, dar devine „cool” să spui: „Am călătorit în Suedia!” Nu-i nici ieftină, dar nici nu mori de foame într-însa. Ne și seamănă, ca țară, dar în esență este atât de diferită. De veți avea ocazia, nu-i spuneți NU! Porniți spre ea cu inima deschisă, căci v-o va umple cu o căldura pe care n-ați fi bănuit-o pentru nordul Planetei.

Din țara de poveste în care încerc să vă ademenesc prin această carte, veți avea de învățat destule. Și vă veți întoarce „altfel”. Nu numai mult mai bogați spiritual, ci și contaminați de microbul civilizației. Veți găsi țara în care, fără să știm, tuturor ne-ar fi plăcut să trăim.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-793-936-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 407
Tip coperta Necartonat
Autor

Marina Almasan

Numar pagini 407
Scroll