Penar echipat LOL Surprise 195cm este un accesoriu special pentru micuta ta Alege acum rechizite de calitate pentru micuta ta astfel incat sa aiba tot suportul tau pentru a invata cu dragLOL Surprise este alaturi de voi cu o noua gama de produse pentru scoala troler rucsac sau penar cu aceste minunate fetite Vei avea pentru micuta ta produse originale marca MGA pline de culoare cu cele mai indragite personaje din seria 1 Diva Merbaby si Leading

Penar dublu echipat 28 piese LOL Surprise 19.5cm 411920854

Cod produs: 0000185650

Brand: Safta

Colectie: Safta

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Penar echipat LOL Surprise 19.5cm este un accesoriu special pentru micuta ta! Alege acum rechizite de calitate pentru micuta ta, astfel incat sa aiba tot suportul tau pentru a invata cu drag!

LOL Surprise este alaturi de voi cu o noua gama de produse pentru scoala: troler, rucsac sau penar cu aceste minunate fetite! Vei avea pentru micuta ta produse originale marca MGA, pline de culoare cu cele mai indragite personaje din seria 1: Diva, Merbaby si Leading Baby.

In stilul lor fancy, fabuloase si pline de culoare, aceste 3 personaje, Diva, Merbaby si Leading Baby ne incanta cu produse de cea mai buna calitate pentru scoala.

Acest penar dublu echipat LOL Surprise este roz, decorat cu casute de text: Excited yet?, in nuante speciale. Pe fara penarului, regasim cele 3 fetite LOL Surprise in decor glam si trendy, plastifiat. Acest penar dublu echipat LOL este prevazut cu doua compartimente inchise cu fermoare si contine instrumentele de scris necesare la gradinita sau scoala.

Penarul echipat LOL Suprise contine urmatoarele rechizite:

  • o guma de sters
  • o ascutitoare
  • un pix
  • un creion
  • 10 creioane colorate
  • 14 carioci

Dimensiuni: 19.5x12.5x4 cm. 


Este interzisa curatarea acestui penar in masina de spalat sau prin scufundare completa in apa. Produsul LOL surprise este unul original, contine rechizite de cea mai buna calitate, import din Spania. Pe langa penar, vei regasi in ambalaj si un tabel mic, ajutator pentru fetita ta cu tabla inmultirii si alfabetul. 

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Safta
Scroll