Penar echipat cu 3 fermoare Ferrari este un cadou special pentru cei dragi Alege azi un cadou unic marca Ferrari Penarul echipat Ferrari are 3 fermoare si contine instrumente de scris marcile Giotto Lyra si Fila 1 creion grafit 1 roller albastru 1 pix rosu 1 marker fosforescent 1 rigla 1 radiera 1 ascutitoare 1 foarfeca 1 echer 1 raportor 18 creioane colorate si 18 carioci colorate Fermoarele sunt metalice si au ca si accesorii la
 

Penar Ferrari echipat cu 3 fermoare - PAN58642

Cod

Cod produs: 0000181260

producator

Brand:

Ferrari

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Penar echipat cu 3 fermoare Ferrari este un cadou special pentru cei dragi. Alege azi un cadou unic, marca Ferrari. 

Penarul echipat Ferrari are 3 fermoare si contine instrumente de scris marcile Giotto, Lyra si Fila: 1 creion grafit, 1 roller albastru, 1 pix rosu, 1 marker fosforescent, 1 rigla, 1 radiera, 1 ascutitoare, 1 foarfeca, 1 echer, 1 raportor, 18 creioane colorate si 18 carioci colorate. Fermoarele sunt metalice si au ca si accesorii la cheite: semaforul de la Formula 1 si logo-ul Ferrari.

Penarul echipat cu 3 fermoare Ferrari este realizat din material textil, iar pe fata penarului vom regasi masina Ferrari SF70H. Logo-ul Ferrari este cusut in relief pe exteriorul penarului, pe marginea exterioara. Prancing Horse, simbolul celebrului Ferrari este un cal cabrat negru pe fond galben, de obicei cu literele SF, de la Scuderia Ferrari. Calul este simbolul unic Ferrari, recunoscut in intreaga lume.

Exteriorul penarului echipat Ferrari este decorat in nuante de negru, rosu, galben si alb, in nuantele Ferrari. Spatele penarului este rosu, simplu, iar pe fata penarului regasim detalii importante din Formula 1, precum steagul format din patratele negre. Interiorul penarului este simplu, negru. In cel de-al treilea compariment veti regasi si o eticheta cu un timbru de autentificare marca Ferrari.

Produsele Ferrari sunt vazute ca un simbol al luxului si bogatiei. Fondata in anul 1929, de catre Enzo Ferrari, compania a sponsorizat piloti si a produs masini de curse, inainte de a produce masini pentru drumurile publice. Fondata ca si Scuderia Ferrari, compania a fost renumita pentru participarea continua in curse, in special Formula 1, unde a avut mare succes. Ferrari este cea mai veche echipa din competitie, precum si cea mai de succes, castigand pana acum de 15 ori Campionatul Pilotilor si de 16 ori Campionatul Constructorilor, plus 200 de victorii Grand Prix. Cei mai cunoscuti piloti de Formula 1 de la Ferrari: Fernando Alonso, Michael Schumacher, Niki Lauda, Rubens Barrichello sau Kimi Räikkönen. 

Dimensiuni: 20x14x 7 cm


Colectie Ferrari
Scroll