Penar lux Clasic Bombata-Grej este un accesoriu foarte util in depozitarea si transportarea obiectelor marunte Este un penar subtire de mici dimensiuni usor de transportat si foarte elegantPenarul Clasic Grej Bombata este fabricat din piele ecologica iar captuseala interioara este neagra fabricata din poliester Se inchide cu fermoarPenarul Clasic Grej Bombata reprezinta alegerea perfecta pentru un cadou de lux pe care doresti sa-l oferi unei persoane

Penar lux Clasic-Vernil E00713-21

Cod produs: 0000181238

Brand: Bombata

Colectie: Bombata

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Penar lux Clasic Bombata-Grej este un accesoriu foarte util in depozitarea si transportarea obiectelor marunte. Este un penar subtire, de mici dimensiuni, usor de transportat si foarte elegant.

Penarul Clasic Grej Bombata este fabricat din piele ecologica, iar captuseala interioara este neagra, fabricata din poliester. Se inchide cu fermoar.

Penarul Clasic Grej Bombata reprezinta alegerea perfecta pentru un cadou de lux pe care doresti sa-l oferi unei persoane speciale.

Pastrand un grad ridicat de calitate si originalitate, Bombata ofera o abordare unica intr-o maniera noua si vie, lansand un concept nou pentru cei care doresc sa fie unici si plini de originalitate indiferent de mediul in care sunt prezenti.

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. 

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Bombata
Scroll