Penar metalic Gorjuss Cherry Blossom Penarul metalic Gorjuss Cherry Blossom nu poate sa lipseasca din ghiozdanul niciunei fetite este foarte practic si util pentru orele de pictura dar si in fiecare zi la birou sau scoala pentru a usura sortarea instrumentelor de scrisImportam si distribuim in Romania de peste 17 ani colectiile brandului Santoro pe care le regasiti in

Penar metalic Gorjuss Cherry Blossom 288GJ25

Cod produs: 0000207098

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Penar metalic Gorjuss Cherry Blossom

 

  • Penarul metalic Gorjuss Cherry Blossom nu poate sa lipseasca din ghiozdanul niciunei fetite, este foarte practic si util pentru orele de pictura dar si in fiecare zi, la birou sau scoala pentru a usura sortarea instrumentelor de scris.
  • Importam si distribuim in Romania de peste 17 ani colectiile brandului Santoro pe care le regasiti in toate marile magazine de profil (Carturesti, Diverta, Librarium, Librariile Humanitas, etc. ) dar si pe cele mai cunoscute magazine online (emag, cel.ro, esteto, dol, Carturesti online, etc. ). Anul acesta va incantam cu o noua colectie Gorjuss Cherry Blossom, cu efecte speciale inserate in material, care aduc o nota aparte prin stil si eleganta.
  • Fetita Gorjuss Cherry Blossom iese in evidenta pe acest penar prin embosarea metalului acolo unde ea isi face aparitia, mai exact pe partea frontala a acesuia.
  • Dimensiuni: h 19 x L 9 x l 2.5 cm
  • Grosime metal: 0.23 mm
  • Material: Metal

 


Colectie Santoro
Scroll