Penar lux Bombata Denim-NegruPenar lux Bombata Denim-Negru este un accesoriu ideal pentru depozitarea si transportarea obiectelor de scris Este un penar subtire de mici dimensiuni usor de transportat iar forma si design-ul acestuia ii ofera o nota de modernitate fiind potrivit pentru birou sau scoalaPenar lux Bombata Denim-Negru este fabricat din material textil cu aspect denim intr-o culoare deosebita de negru Captuseala interioara este fabricata din poliester Se

Penar neechipat Bombata DENIM Negru E00719 4

Cod produs: 0000240041

Brand: Bombata

Colectie: Bombata

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Penar lux Bombata Denim-Negru
Penar lux Bombata Denim-Negru este un accesoriu ideal pentru depozitarea si transportarea obiectelor de scris. Este un penar subtire, de mici dimensiuni, usor de transportat iar forma si design-ul acestuia ii ofera o nota de modernitate, fiind potrivit pentru birou sau scoala.

Penar lux Bombata Denim-Negru este fabricat din material textil cu aspect denim, intr-o culoare deosebita de negru. Captuseala interioara este fabricata din poliester. Se inchide cu fermoar.
Acesta reprezinta alegerea perfecta pentru un cadou de lux pe care doresti sa-l oferi unei persoane speciale.
Pastrand un grad ridicat de calitate si originalitate, Bombata ofera o abordare unica intr-o maniera noua si vie, lansand un concept nou pentru cei care doresc sa fie unici si plini de originalitate indiferent de mediul in care sunt prezenti.
Concept italian realizat de catre designerul Fabio Guidoni
Material textil de inailta calitate
Dimensiuni 20 x 5 x 5.5 cm
Greutate 0.1 kg


Colectie Bombata
Scroll