Penar oval Ferrari realizat din material textil un cadou special pentru un mare fan Formula 1 In nunate de rosu alb si negru acest penar este unul incapator Acest penar oval are un interior negru simplu In interior acesta contine un buzunar mic cu fermoar si un suport cu elastic pentru instrumentele de scris pozitionate in partea de sus a penarului In interior se va regasi si o eticheta cu un timbru de autentificare marca FerrariPe capacul

Penar oval Ferrari - PAN58644

Cod

Cod produs: 0000181261

producator

Brand:

Ferrari

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Penar oval Ferrari realizat din material textil, un cadou special pentru un mare fan Formula 1. In nunate de rosu, alb si negru, acest penar este unul incapator. Acest penar oval are un interior negru simplu. In interior, acesta contine un buzunar mic cu fermoar si un suport cu elastic pentru instrumentele de scris, pozitionate in partea de sus a penarului. In interior se va regasi si o eticheta cu un timbru de autentificare marca Ferrari.

Pe capacul penarului oval Ferarri regasim masina Formula 1 Ferrari SF70H in relief, alaturi de alte decoratiuni specifice: steagul de pornire, pista Formula 1. Logo-ul Ferrari se regaseste pe marginea penarului, cusut cu grija in relief. Un alt detaliu important este steagul Italiei cusust cu grija pe marginea exterioara a penarului. Logo-ul Ferrari se regaseste si la cheita fermoarului.Prancing Horse, simbolul celebrului Ferrari este un cal cabrat negru pe fond galben, de obicei cu literele SF, de la Scuderia Ferrari. Calul este simbolul unic Ferrari, recunoscut in intreaga lume.

Produsele Ferrari sunt vazute ca un simbol al luxului si bogatiei. Fondata in anul 1929, de catre Enzo Ferrari, compania a sponsorizat piloti si a produs masini de curse, inainte de a produce masini pentru drumurile publice. Fondata ca si Scuderia Ferrari, compania a fost renumita pentru participarea continua in curse, in special Formula 1, unde a avut mare succes. Ferrari este cea mai veche echipa din competitie, precum si cea mai de succes, castigand pana acum de 15 ori Campionatul Pilotilor si de 16 ori Campionatul Constructorilor, plus 200 de victorii Grand Prix. Cei mai cunoscuti piloti de Formula 1 de la Ferrari: Fernando Alonso, Michael Schumacher, Niki Lauda, Rubens Barrichello sau Kimi Räikkönen. 

Dimensiuni: 23x11x8.5 cm


Colectie Ferrari
Scroll