Penar triplu LOL Surprise 12cm este un accesoriu pentru scoala care nu trebuie sa lipseasca din rechizitele fetitei tale Orice fetita adora jucariile LOL Surprise si sigur vor fi incantate sa aiba alaturi de ele rechizite cu faimoasele LOL LOL Surprise este alaturi de voi cu o gama pentru scoala troler rucsac sau penar cu aceste minunate fetite Vei avea pentru micuta ta produse originale marca MGA pline de culoare cu cele mai indragite personaje din

Penar triplu LOL Surprise 12cm 811920744

Cod produs: 0000185673

Brand: Safta

Colectie: Safta

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Penar triplu LOL Surprise 12cm este un accesoriu pentru scoala care nu trebuie sa lipseasca din rechizitele fetitei tale! Orice fetita adora jucariile LOL Surprise si sigur vor fi incantate sa aiba alaturi de ele rechizite cu faimoasele LOL. 

LOL Surprise este alaturi de voi cu o gama pentru scoala: troler, rucsac sau penar cu aceste minunate fetite! Vei avea pentru micuta ta produse originale marca MGA, pline de culoare cu cele mai indragite personaje din seria 1: Diva, Merbaby si Leading Baby.

In stilul lor fancy, fabuloase si pline de culoare, aceste 3 personaje, Diva, Merbaby si Leading Baby ne incanta cu produse de cea mai buna calitate pentru scoala.

Acest penar triplu LOL este realizat din poliester, cu un decor special din lumea LOL Surprize: mai multe casute vesel colorate cu Excited yet? si pe fata penarului le vom gasi pe cele trei fetite LOL: Diva, Merbaby si Leading Baby. Fata penatului este plastifiata. Penarul este un penar triplu compartimentat cu inchidere prin fermoar, util pentru orice eleva silitoare. Cele trei compartimente ale penarului iti confera o capacitate de organizare sporita, compartimentul din mijloc avand si el inchidere prin fermoar. 

Dimensiuni: 12x22x3 cm 

Produsul LOL surprise este unul original, contine rechizite de cea mai buna calitate, import din Spania.

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Safta
Scroll