Volumul Perspective contemporane asupra rela&539;iei de cuplu ofera o incursiune clara in dinamica rela&539;iilor de cuplu prin prisma personalita&539;ii ata&537;amentului reglarii emo&539;ionale &537;i copingului oferind astfel o perspectiva ampla atat teoretica cat &537;i empirica fiind totodata o tema de actualitate continua datorita schimbarilor de esenta in functionarea partenerilor si a influentelor culturaleDinamica rela&539;iilor de cuplu este abordata

Perspective contemporane asupra relatiei de cuplu. Contemporary Perspectives On The Couple Relationship. Editie bilingva

de Nicu Ionel Sava

Cod produs: 0000243933

Editura: Prouniversitaria

Data aparitie: 2022

ISBN: 978-606-26-1566-6

Numar de pagini: 336

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Volumul Perspective contemporane asupra relației de cuplu ofera o incursiune clara in dinamica relațiilor de cuplu, prin prisma personalitații, atașamentului, reglarii emoționale și copingului, oferind astfel o perspectiva ampla, atat teoretica, cat și empirica, fiind totodata o tema de actualitate continua, datorita schimbarilor de esenta in functionarea partenerilor si a influentelor culturale.

Dinamica relațiilor de cuplu este abordata și analizata incepand cu conceptualizarea lor de baza, manifestarile lor pe fiecare etapa de dezvoltare, expresia lor sociala și efectele lor pozitive și negative, la nivel intra și interindividual, informațiile fiind prezentate si susținute de o cantitate importanta de studii științifice din domeniul psihologiei, sociologiei și medicinei.

Perspectiva interculturala și abordarea științifica a acesteia, reprezinta un aspect deosebit de important al lucrarii si il distinge in peisajul lucrarilor care abordeaza problematica relațiilor de cuplu. Volumul are o adresabilitate larga, studenți, profesori, profesioniști din domeniul sanatații, dar și publicului larg, interesat de problemele actuale ale relațiilor de cuplu.

Problematica abordata este de mare actualitate, intrucat volumul aduce clarificari, cu o anumita aplicabilitate practica, in ceea ce privește adaptarea ființei umane la contextele vieții intr-un cuplu romantic, prin conturarea mecanismelor inconștiente și a corespondenței lor cu strategiile de coping.


Data aparitie 2022
ISBN 978-606-26-1566-6
Numar de pagini 336
Tip coperta Necartonat
Autor

Nicu Ionel Sava

Numar pagini 336
Scroll