Masoneria este un subiect care starneste imaginatia si multe controverse Apetenta oamenilor pentru teoria conspiratiei alimenteaza insa derapajele  Daca vreti cu adevarat sa aflati ce este Masoneria va invit sa cititi cartea Perspective masonice Gandurile unui Mare Secretar autor THOMAS W JACKSON o personalitate de talie mondiala initiat in Masonerie in urma cu 55 de ani In 1998 a creat Conferinta Mondiala a Marilor Loji regulare in prezent fiind Pre&537;edinte onorific ad

Perspective masonice. Gandurile unui mare secretar

de Thomas W. Jackson

Cod produs: 0000176515

Editura: Crisis Press

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-85864-3-7

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Masoneria este un subiect care starneste imaginatia si multe controverse. Apetenta oamenilor pentru teoria conspiratiei alimenteaza insa derapajele.  Daca vreti cu adevarat sa aflati ce este Masoneria, va invit sa cititi cartea "Perspective masonice. Gandurile unui Mare Secretar", autor THOMAS W. JACKSON, o personalitate de talie mondiala, initiat in Masonerie in urma cu 55 de ani. In 1998 a creat Conferinta Mondiala a Marilor Loji regulare, in prezent fiind Președinte onorific ad vitam al acestei organizații. Thomas Jackson este membru onorific in 39 de jurisdicții, fiind Mare Maestru de Onoare a 12 Mari Loji.

Este o personalitate unica. Masoneria romana ii datoreaza lui Thomas W. Jackson. Girul International pe care ni l-a acordat cu greu va putea fi rasplatit de romani. Ii suntem recunoscatori - (Dr. Bogdan Dumitrache); Cartea de fata este o culegere de texte ale lui Thomas Jackson, majoritatea scrise in perioada in care a fost Mare Secretar al Marii Loji din Pennsylvania (1979-1999) - (Claudiu Ionescu - editor).

Thomas W. Jackson este un eminent francmason, recunoscut la nivel mondial pentru munca sa de incurajare si sprijinire a Fratiei masonice. Thomas W. Jackson a fost initiat in Loja Cumberland Vallery Nr. 315 din Shippensburg, Pennsylvania, si a slujit in calitate de Maestru Venerabil al acesteia, in 1969. A slujit apoi Masoneria, avand un mandat de doua decenii, ca Mare Secretar al Drept Respectabilei Mari Loji a Masonilor Liberi si Acceptati din Pennsylvania, retragandu-se in 1999. El a fost, de asemenea, primul Secretar Executiv al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare din 1998 si pana in 2014, acum fiind Presedinte Onorific ad vitam al acestei organizatii.

Drept Respectabilul Frate Jackson este un fervent sustinator al cercetarii si educatiei masonice, fiind Maestru imputernicit (Warrant Master) al Lojii de Cercetare din Pennsylvania, membru al Societatii Philalethes si membru al exclusivistei organizatii Society of Blue Friars. El a mai detinut pozitii de conducere in multe alte organizatii legate de Craft, inclusiv Conferinta Marilor Secretari din America de Nord, Centrul de Informare Masonica al Americii de Nord, Fundatia pentru Restaurare Masonica si Asociatia pentru Arte Masonice. Detine calitatea de membru onorific in 39 Mari loji din toata lumea, cu Mare Rang de Onoare in 20, inclusiv Mare Maestru de Onoare in cadrul a 12 jurisdictii.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-973-85864-3-7
Autor

Thomas W. Jackson

Scroll