Pia&539;a de capital este un domeniu foarte prietenos cu utilizatorii finali cu investitorii in instrumente financiare Ace&537;tia sunt rasfa&539;a&539;i cu informa&539;ii extinse garantate legal cu multiple masuri &537;i mecanisme de protec&539;ie explicate prin prospecte documente reguli &537;i politici Tranzac&539;ionarea in sine este facila &537;i accesibila Perspectiva este total diferita din unghiul participan&539;ilor profesioni&537;ti la pia&539;a de capital

Piata de capital. Institutii juridice. Participantii. Protectia investitorilor

de Cristian Gheorghe , Ioana Andreea Gheorghe

Cod produs: 0000235378

Data aparitie: 2022

ISBN: 978-606-39-1014-2

Numar de pagini: 648

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Piața de capital este un domeniu foarte prietenos cu utilizatorii finali, cu investitorii in instrumente financiare. Aceștia sunt rasfațați cu informații extinse garantate legal, cu multiple masuri și mecanisme de protecție explicate prin prospecte, documente, reguli și politici. Tranzacționarea in sine este facila și accesibila. Perspectiva este total diferita din unghiul participanților profesioniști la piața de capital. Sistemul extins de autorizare și, in general, efortul de conformitate cu normele pieței de capital sunt unele semnificative.

Juriștii sunt cei mai solicitați pentru cuprinderea intregului material normativ și prezentarea comprehensibila a acestuia celorlalți profesioniști ai pieței de capital. Daca pentru agenți/consultanți/brokeri mecanismele folosite urmeaza algoritmi sau „manuale de utilizare” ce permit o manuire limitata a masei normative, efortul juridic nu poate fi decat integrator. Interpretarea actelor legislației primare și secundare a pieței de capital nu poate fi decat sistematica. Acest efort face din dreptul pieței de capital un domeniu aproape ezoteric. Necesitatea unei sistematizari a instituțiilor juridice și a reglementarilor speciale devine necesara pentru facilitarea studiului dreptului pieței de capital.


Data aparitie 2022
ISBN 978-606-39-1014-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 648
Tip coperta Cartonat
Autor

Cristian Gheorghe , Ioana Andreea Gheorghe

Numar pagini 648
Scroll