Pictura creativa pe numere avansati Tower BridgeIncearca acest set de pictura creativa pe numere avansati Tower Bridge Daca iti place pictura dar nu ai incercat sa te initiezi cu un profesor pictura pe numere este perfecta pentru prima faza a initierii Orice adult care a incercat pictura pe numere poate spune detaliat cat de amuzant esteAcest concept al picturii pe numere a crescut in ultimii ani in plopularitate pentru ca iti ofera

Pictura creativa pe numere avansati Tower Bridge PAL31

Cod

Cod produs: 0000210524

producator

Brand: Royal

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pictura creativa pe numere avansati Tower Bridge

Incearca acest set de pictura creativa pe numere avansati Tower Bridge. Daca iti place pictura dar nu ai incercat sa te initiezi cu un profesor, pictura pe numere este perfecta pentru prima faza a initierii. Orice adult care a incercat pictura pe numere poate spune detaliat cat de amuzant este!

  • Acest concept al picturii pe numere a crescut in ultimii ani in plopularitate pentru ca iti ofera oportunitatea de a crea o adevarata opera de arta fara o cunoastere aprofundata a tehnicilor specifice. Calitatea picturilor, varietatea de formate, si diversitatea temelor sunt doar cateva argumente legate de popularitate.
  • Setul Pictura creativa pe numere avansati Tower Bridge, te ajuta sa obtii beneficii legate de sanatate cum ar fi : eliberarea tensiunilor acumulate, imbunatateste functiile motorii, stimuleaza activitatea cerebrala a ambelor emisfere ale creierului, imbunatateste nivelul de concentrare, imbunatateste memoria, etc.
  • Setul, Pictura creativa pe numere avansati Tower Bridge, contine: 10 borcanele vopsea, carton pictura pretiparit, o foie pentru teste, 1 pensula
  • Dimensiuni tablou: 28.6 x 39.05 cm
  • Dimensiuni ambalaj: 32.4 x 40 cm
  • Recomandam sa urmati instructiunile traduse de pe ambalaj.

Colectie Royal
Scroll