Pijama copii Gorjuss BBC - School Girl - Varsta 6 aniPijama copii Gorjuss BBC - School Girl compusa din doua piese si confectionata din bumbac de calitate superioara Alege acum aceasta pijama copii si ofera-i micutei tale un somn odihnitor si un confort termic optim Aceste pijamale copii sunt calduroase si protejeaza pielea sensibila a fetitei taleSetul este compus din doua piese respectiv bluza si pantaloni lungi Partea de sus are un design special

Pijama Copii GORJUSS-School Girl mas.6 AZ50771-6

Cod produs: 0000181016

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pijama copii Gorjuss BBC - School Girl - Varsta 6 ani

Pijama copii Gorjuss BBC - School Girl compusa din doua piese si confectionata din bumbac de calitate superioara. Alege acum aceasta pijama copii si ofera-i micutei tale un somn odihnitor si un confort termic optim. Aceste pijamale copii sunt calduroase si protejeaza pielea sensibila a fetitei tale.

Setul este compus din doua piese, respectiv bluza si pantaloni lungi. Partea de sus are un design special pentru a fi o adevarata incantare pentru cei mici. Personajul preferat Gorjuss reprezinta o fetita simpatica pregatita pentru scoala. De asemenea, bluza acestui set de pijama copii are aplicati doi nasturasi maro si un buzunar accesorizat cu o fundita eleganta. Pantalonii de pijama copii intregesc acest minunat compleu. Imprimati cu mici flori intens colorate, acestia reprezinta tinuta potrivita pentru serile mai racoroase.

Aceasta pijama copii din colectia Gorjuss reprezinta cadoul perfect pentru o fetita speciala. Setul este impachetat intr-o cutie eleganta din carton pentru a fi oferit cu drag tuturor copiilor. Cutia se poate utiliza ulterior, precum cutie de bijuterii sau cutie de depozitare, fiind frumos decorata cu fetita Gorjuss School Girl. 

  •         Dimesniune cutie: 26.5 x 24.5

 

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.

Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Santoro
Scroll