Pijama Copii GORJUSS-The BlizzardVarsta 8 aniPijama Copii GORJUSS-The Blizzard pijama de calitate superioara pentru copilul tau Alege cele mai frumoase pijamale pentru cei mici pijamale calduroase de foarte buna calitate pentru cei mici Pijamaua copii Gorjuss The Blizzard este speciala pentru Craciun pentru iarna Decorul acestor pijamale te trimite spre visare spre lumea lui Mos

Pijama Copii GORJUSS-The Blizzard mas.8 AZ50781-8

Cod produs: 0000180277

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Pijama Copii GORJUSS-The Blizzard
Varsta: 8 ani

Pijama Copii GORJUSS-The Blizzard, pijama de calitate superioara pentru copilul tau! Alege cele mai frumoase pijamale pentru cei mici, pijamale calduroase, de foarte buna calitate pentru cei mici! Pijamaua copii Gorjuss The Blizzard este speciala pentru Craciun, pentru iarna. Decorul acestor pijamale te trimite spre visare, spre lumea lui Mos Craciun.
 
Pijamaua copii Gorjuss The Blizzard este compusa din doua piese, bluza cu maneca lunga si pantalon lung. Bluza de pijama copii are ca si decor fetita The Blizzard cu pinguinul sau langa ea, inconjurati de un decor de zapada. De asemenea, manecile bluzei de pijama sunt albastre, decorate cu fulgi de nea de diferite dimensiuni si bulinute argintii. Pantalonul de pijama este albastru, cu un elastic lejer in talie, fara siret, cu buzunare discrete si 2 nasturasi discreti la baza de sus a pantalonului, pentru design. Pantalonul este usor lejer, frumos decorat ca si maneca de pijama, cu fulgi de nea de diferite dimensiuni si bulinute argintii.
 
Creeaza un vis frumos pentru o mica printesa si comanda aceasta pijama copii vesela si confortabila. Materialul nu este gros, bumbac 100%, delicat cu pielea sensibila a copiilor.
 
Deoarece reprezinta cadoul perfect pentru orice fetita, aceasta pijama copii din colectia Gorjuss vine impachetata intr-o superba cutie din metal Gorjuss Santoro. Cutia poate fi utilizata ulterior precum cutie de bijuterii sau decoratiune, fiind imprimata cu una din fetitele Gorjuss. Alege un dar perfect pentru un copil special!
Dimensiune cutie: 28 x 20

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.
Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
 
 

Colectie Santoro
Scroll