Varsta  8 aniPijama copii Santoro Gorjuss – Holly pentru Craciun este confectionata din bumbac 100 pentru libertatea de miscare si confortul optim al fetitei tale Setul este compus din doua piese respectiv bluza cu maneca lunga si pantaloni lungi in nuante de rosu gri si auriuAceasta pijama copii creeaza o poveste speciala pentru fiecare fetita Materialul natural moale si practic va reprezenta o adevarata incantare pentru micuta ta Alege

Pijama Copii Holly mas.8 AZ50796-8

Cod produs: 0000189536

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Varsta : 8 ani

Pijama copii Santoro Gorjuss – Holly pentru Craciun este confectionata din bumbac 100% pentru libertatea de miscare si confortul optim al fetitei tale. Setul este compus din doua piese, respectiv bluza cu maneca lunga si pantaloni lungi, in nuante de rosu, gri si auriu.

Aceasta pijama copii creeaza o poveste speciala pentru fiecare fetita. Materialul natural, moale si practic va reprezenta o adevarata incantare pentru micuta ta. Alege sa ii oferi copilului tau un produs de calitate superioara special creat pentru noptile racoroase.

Partea de sus are un imprimeu cu celebra fetita Gorjuss Holly in décor de iarna. Acest design ii va crea micutei tale printese un univers de poveste in care nu va fi niciodata singura. Manecile bluzei de pijama sunt decorate cu stelute aurii, de mai multe dimensiuni.

Pantalonii care intregesc acest set de pijama copii sunt acoperiti de mai multe stelute aurii, iar in talie au un elastic confortabil.

Creaza o poveste perfecta pentru fetita speciala din viata ta si ofera-i cadou aceasta pijama copii impachetata intr-o cutie eleganta de carton, tip cufar. Cutia va fi imprimata cu una din fetitele Gorjuss si poate fi utilizata ulterior pentru depozitare sau precum cutie de bijuterii. 

  •                  Dimensiune cutie: 25 x 13

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.

Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 


Colectie Santoro
Scroll