Pix Pusheen Foodie cu 10 culori si topper 3D din PVCPix 10 culori Dispunand de un topper in forma de Pusheen acest stilou contine 10 culori intr-un singur stilou perfect pentru a adauga un pic de culoare notelor si doodle-urilor tale Fii primul care detine acest pix minunat din noua colectie „Pusheen” de anul acestaCulori 10 culori diferite de cerneala inclusiv negru albastru deschis albastru inchis galben roz portocaliu maro verde rosu si violetbr

Pix 3D Pusheen Foodie Collection, cu 10 culori B3DGE004

Cod produs: 0000237216

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pix Pusheen Foodie, cu 10 culori si topper 3D, din PVC
Pix 10 culori: Dispunand de un topper in forma de Pusheen, acest stilou contine 10 culori intr-un singur stilou perfect pentru a adauga un pic de culoare notelor si doodle-urilor tale. Fii primul care detine acest pix minunat din noua colectie „Pusheen” de anul acesta.
Culori: 10 culori diferite de cerneala, inclusiv: negru, albastru deschis, albastru inchis, galben, roz, portocaliu, maro, verde, rosu si violet.
Cadoul ideal : Cine poate rezista acestui adorabil stilou Pusheen cu 10 culori, cu un caracter minunat. Va intoarceti la scoala, la facultate sau la serviciu si aveti nevoie de un nou pix, nu cautati mai departe si alegeti acest pix fabulos.

PUSHEEN este o pisica tabby care aduce zambete si rasete oamenilor din intreaga lume. Ea a devenit faimoasa prin benzile desenate animate si GIF-urile postate pe Pusheen.com, precum si prin autocolantele ei animate utilizate pe scara larga pe Facebook, Instagram, iMessage si alte platforme.

Dimensiune: Pix = 15,5cm x 3cm x 2cm. Ambalat = 22,7 cm x 16,3 cm x 2,32 cm


Scroll