Pix cu Pom Pom Gorjuss - CarouselDimensiuni 08 x 14 cmMaterial PlasticMetalVarsta recomandata 3 aniProdus original 100Pix cu Pom Pom Gorjuss - Carousel este un pix cu un design incantator modern care va evidentia personalitatea unica a fiecarei persoane Acest instrument de scris este practic usor de utilizat de cea mai buna calitate si va fi cu siguranta apreciat Este un accesoriu pentru scris

Pix cu pom pom Gorjuss Carousel 681GJ05

Cod produs: 0000238742

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pix cu Pom Pom Gorjuss - Carousel

  • Dimensiuni: 0.8 x 14 cm
  • Material: Plastic/Metal
  • Varsta recomandata: 3+ ani
  • Produs original 100%
  • Pix cu Pom Pom Gorjuss - Carousel este un pix cu un design incantator, modern, care va evidentia personalitatea unica a fiecarei persoane. Acest instrument de scris este practic, usor de utilizat, de cea mai buna calitate si va fi cu siguranta apreciat. Este un accesoriu pentru scris ideal pentru cei ce isi doresc sa iasa din anonimat.
  • Pix cu Pom Pom Gorjuss - Carousel este confectionat din plastic, are atasat un pom-pom de culoare roz super pufos si un design colorat cu micuta Carousel. Mina pixului cu pom pom este neagra si poate fi un instrument de scris practic pentru birou sau pentru scoala.

Colectie Santoro
Scroll