Pix Ferrari Fiorano galben este un instrument de scris special marca Ferrari Pixul este metalic galben cu detalii metalice de tip plasa Pe baza metalica de prindere pixul are si logo-ul Ferrari atasat Fiind un  produs original logo-ul nu se poate pierde Logo-ul Ferrari Prancing Horse este simbolul celebrului Ferrari Acesta este un cal cabrat negru pe fond galben de obicei cu literele SF de la Scuderia Ferrari Calul este simbolul unic Ferrari

Pix Ferrari Fiorano galben 57184 PAN5718

Cod produs: 0000181249

Brand: Ferrari

Colectie: Ferrari

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pix Ferrari Fiorano galben, este un instrument de scris special, marca Ferrari. Pixul este metalic, galben cu detalii metalice de tip plasa. Pe baza metalica de prindere, pixul are si logo-ul Ferrari atasat. Fiind un  produs original, logo-ul nu se poate pierde. Logo-ul Ferrari, Prancing Horse este simbolul celebrului Ferrari. Acesta este un cal cabrat negru pe fond galben, de obicei cu literele SF, de la Scuderia Ferrari. Calul este simbolul unic Ferrari, recunoscut in intreaga lume. Pixul este de tip retractabil, iar culoarea minei este neagra.

Pixul Ferrari Fiorano galben este un instrument de scris premium. Acesta se va livra frumos ambalat intr-o cutie metalica rosie cu logo-ul Ferrari pe capac, frumos evidentiat. Pe spatele cutiei metalice este si un timbru de autentificare marca Ferrari. Pixul metalic Ferrari va fi un cadou unic pentru orice fan Ferrari sau Formula 1. Acesta este un produs original marca Ferrari, importat din Italia.

Produsele Ferrari sunt vazute ca un simbol al luxului si bogatiei. Fondata in anul 1929, de catre Enzo Ferrari, compania a sponsorizat piloti si a produs masini de curse, inainte de a produce masini pentru drumurile publice. Fondata ca si Scuderia Ferrari, compania a fost renumita pentru participarea continua in curse, in special Formula 1, unde a avut mare succes. Ferrari este cea mai veche echipa din competitie, precum si cea mai de succes, castigand pana acum de 15 ori Campionatul Pilotilor si de 16 ori Campionatul Constructorilor, plus 200 de victorii Grand Prix. Cei mai cunoscuti piloti de Formula 1 de la Ferrari: Fernando Alonso, Michael Schumacher, Niki Lauda, Rubens Barrichello sau Kimi Räikkönen. 

Dimensiune cutie: 17.5 x6x2

Dimensiune pix: 12.5 cm


Colectie Ferrari
Scroll