Micutii cu idei marete rescriu povestile clasice in culori moderne Fratii Grimm ii predau legatura spiridusului PIXI oferindu-i libertate de creatie pe taramul pe care locuiesc Alba ca Zapada si celelalte personaje din povestea ei Una dintre cele mai fermecatoare povesti ale copilariei ni se infatiseaza acum in straie noi Cartea cuprinde ilustratii realizate in stil contemporan atinse din loc in loc de cate o tusa de culoare Fiecare

Pixi Creativ. Alba ca zapada

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000172279

Data aparitie: 2018

Editie: editia I

ISBN: 978-606-796-026-6

Numar de pagini: 26

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Micutii cu idei marete rescriu povestile clasice in culori moderne
Fratii Grimm ii predau legatura spiridusului PIXI, oferindu-i libertate de creatie pe taramul pe care locuiesc Alba ca Zapada si celelalte personaje din povestea ei.
Una dintre cele mai fermecatoare povesti ale copilariei ni se infatiseaza acum in straie noi. Cartea cuprinde ilustratii realizate in stil contemporan, atinse din loc in loc de cate o tusa de culoare. Fiecare pagina asteapta, insa, interventiile creative ale copiilor: magia care izvoraste din varful creioanelor colorate sau desenele dictate de imaginatie. In plus, cele 20 de abtibilduri care insotesc acest volum pot face minuni, odata lipite in locurile potrivite. Sa nu uitam: cei mici sunt ghidati de textul povestii, rescris sub forma unui ghid de calatorie printre scene de basm.


Data aparitie 2018
Editie editia I
ISBN 978-606-796-026-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 26
Tip coperta Necartonat
Autor

Colectiv redactional

Comandate frecvent impreuna

De acelasi autor

Produse similare

Scroll