Planificator cu spira Gorjuss Autumn LeavesPlanificator cu spira Gorjuss Autumn Leaves este cea mai amuzanta metoda de a-ti organiza timpul la birou sau acasa Cand ai nevoie sa fii ajutat in organizare cel mai bine te poate ajuta un planificator Daca nu vrei sa uiti de intalniri importante de planuri alaturi de cei dragi de task-uri importante acest planificator te poate ajutaCu un design specific Autumn Leaves fiecare

Planner Gorjuss - Autumn Leaves 1035GJ01

Cod produs: 0000213334

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Planificator cu spira Gorjuss Autumn Leaves

Planificator cu spira Gorjuss Autumn Leaves este cea mai amuzanta metoda de a-ti organiza timpul la birou sau acasa. 

  • Cand ai nevoie sa fii ajutat in organizare, cel mai bine te poate ajuta un planificator. Daca nu vrei sa uiti de intalniri importante, de planuri alaturi de cei dragi, de task-uri importante, acest planificator te poate ajuta.
  • Cu un design specific Autumn Leaves, fiecare pagina contine frunze in nuante tomnatice. Pe fata planificatorului este prezentata fetita Gorjuss Autumn Leaves iar pe spatele acestuia cunoscutele dungi in nuante de alb si maro.
  • Planificatorul contine 65 de pagini aliniate cu casete de selectare astfel incat sa va puteti mentine la curent sarcinile.
  • Dimensiuni: 10,6 x 14,5 x 2 cm

Colectie Santoro
Scroll