Setul con&539;ine 30 g plastilin&259; iClay în 2-4 culori instruc&539;iuni pas cu pas de realizare a modelului de pe cutie ochi&537;oriiClay este o plastilina non toxica fara miros care in contact cu aerul se usuca fara sa crape Nu se lipeste de maini nu pateaza Se curata de pe suparafete poroase haine mocheta parchet etc Poate fi utilizata de catre copii in varsta de peste 4 ani sisau adulti Culori vii stalucitoare care se combina perfect

Plastilina AMOS AM-2702, 4 culori in cutie, model crocodil, 30g

Cod produs: 0000134917

Brand: Amos

Colectie: Amos

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Setul conține: 30 g plastilină iClay în 2-4 culori, instrucțiuni, pas cu pas, de realizare a modelului de pe cutie, ochișori.

iClay este o plastilina non toxica, fara miros care in contact cu aerul se usuca fara sa crape. Nu se lipeste de maini, nu pateaza. Se curata de pe suparafete poroase (haine, mocheta, parchet etc.). Poate fi utilizata de catre copii in varsta de peste 4 ani si/sau adulti. Culori vii stalucitoare care se combina perfect permitand obtinerea unei intregi palete de culori. Produsul dezvolta creativitatea si simtul culorii. Se poate folosi pentru activitati independente sau proiecte de grup Inainte de uscarea completa poate fi remodelata daca este stropita cu putina apa.


Colectie Amos
Scroll