Jucarie din plus Baby Ursulet 24 cmUn ursulet teribil de somnoros imbracat intr-o pijama frumoasa gata sa mearga la culcare Aceasta jucarie moale de 24 cm pufoasa si foarte moale aduce tandrete copilului tau atunci cand are nevoie de imbratisari peste noapteAtentie este o jucarie lipicioasa imediat se lipeste de sufletul tau Jucaria din plus Baby Ursulet este dedicata celor care adora imbratisarileJucaria din plus Baby Ursulet 24 cm este

Plus Baby Ursulet 24 cm Asort GT80274-2

Cod produs: 0000215435

Brand: Gipsy

Colectie: Gipsy

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Jucarie din plus Baby Ursulet 24 cm

Un ursulet teribil de somnoros imbracat intr-o pijama frumoasa gata sa mearga la culcare! Aceasta jucarie, moale de 24 cm, pufoasa si foarte moale aduce tandrete copilului tau atunci cand are nevoie de imbratisari peste noapte!

  • Atentie este o jucarie lipicioasa, imediat se lipeste de sufletul tau! Jucaria din plus Baby Ursulet este dedicata celor care adora imbratisarile!
  • Jucaria din plus Baby Ursulet 24 cm, este disponibila intr-o mare varietate de culori, asa ca daruieste acest ursulet somnoros care invita la somnic, celui mai mic si dragalas nou nascut, se vor imprieteni imediat!
  • Dimensiuni: 24 cm

Colectie Gipsy
Scroll