Cal cu pete - jucatie din plus si sunet 35 cm este o jucarie de exceptie pentru cei mici o jucarie de cea mai buna calitate realizata din plus foarte fin si catifelat la atingere Aceasta jucarie de plus poate fi un cadou uitimitor pentru sarbatori sau pentru aniversari Cei mici vor fi incantati sa primeasca in dar o jucarie foarte bine realizata Caii printre animalele preferate de cei mici sau de catre adulti pot fi subiectele preferate de joaca ale

Plus Cal patat cu sunet 35 cm 3 modele asortate GT55682 2

Cod produs: 0000209942

Brand: Gipsy

Colectie: Gipsy

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cal cu pete - jucatie din plus si sunet 35 cm este o jucarie de exceptie pentru cei mici, o jucarie de cea mai buna calitate, realizata din plus foarte fin si catifelat la atingere. Aceasta jucarie de plus poate fi un cadou uitimitor pentru sarbatori sau pentru aniversari. Cei mici vor fi incantati sa primeasca in dar o jucarie foarte bine realizata! 

Caii, printre animalele preferate de cei mici sau de catre adulti pot fi subiectele preferate de joaca ale copilului tau iar tu ii poti oferi modul in care isi poate valorifica imaginatia in spatiul interior al casei tale si sub atenta ta supraveghere. Copilul tau o sa fie incantat sa primeasca aceasta jucarie din plus cu sunet, cal sezand. 

In nuante foarte bine alese, aceasta jucarie de plus cu sunet este alba, cu pete negre, maro sau gri. Coama si coada sunt foarte pufoase. 

Poti alege unul din cele 3 modele disponibile: cal alb cu pete gri, maro sau negre. 

  • Dimensiune: 35 cm 
  • Jucarie de plus cal cu sunet 

Colectie Gipsy
Scroll