Modele diversePlusul cu paiete reversibile va fi un accesoriu amuzant pentru fetitele de orice varsta Bufnita este cea mai colorata membra a colectiei colectiei Culoarea se transforma atunci cand se schimba asezarea paietelor Poti sa ii schimbi culoarea intregului plus sau doar sa faci forme amuzante din combinatia de culori Bufnita mov vine insotita de un breloc de culoare alba pentru a fi usor de purtat la ghiozdan sau alte obiecte care

Plus mic cu paiete Shimmeez 9 cm SMZ01000

Cod produs: 0000185030

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Modele diverse.

Plusul cu paiete reversibile va fi un accesoriu amuzant pentru fetitele de orice varsta. Bufnita este cea mai colorata membra a colectiei colectiei. Culoarea se transforma atunci cand se schimba asezarea paietelor. Poti sa ii schimbi culoarea intregului plus sau doar sa faci forme amuzante din combinatia de culori. Bufnita mov vine insotita de un breloc de culoare alba pentru a fi usor de purtat la ghiozdan sau alte obiecte care iti doresti sa imprumute putin din veselia acesteia. Plusurile cu paiete reversibile sunt disponibile in mai multe culori. Colectioneaza-le si vei gasi cate o culoare pentru fiecare ocazie! El o sa fie noua jucarie preferata a celor mici! Jucaria este ideala pentru a le stimula creativitatea, coordonarea si imaginatia celor mici.

 

Jucaria are dimensiunea de 9 centimetri.

 

ATENTIE! Produsul este recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani sub supravegherea unui adult. Poate contine elemente mici, care pot fi inghitite.


Scroll