Ursulet alb - jucarie din plus cu vesta 16 cm este jucaria ideala pentru cei mici Realizat din plus si prevazut la baza cu bilute pentru stabilitate ii  ajuta pe copii sa isi imbunatateasca creativitatea si imaginatia Acest ursulet de plus alb poate fi cadoul perfect atat pentru un baietel cat si pentru o fetita Poti alege unul din cele 4 modele de ursuleti disponibili ursuletul este acelasi insa difera culoarea vestei bleu rosu verde sau

Plus ursulet alb mic cu vesta 16cm- model asort GT55367-4

Cod produs: 0000210519

Brand: Gipsy

Colectie: Gipsy

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ursulet alb - jucarie din plus cu vesta 16 cm, este jucaria ideala pentru cei mici. Realizat din plus si prevazut la baza cu bilute pentru stabilitate ii  ajuta pe copii sa isi imbunatateasca creativitatea si imaginatia. 

Acest ursulet de plus alb poate fi cadoul perfect atat pentru un baietel, cat si pentru o fetita! Poti alege unul din cele 4 modele de ursuleti disponibili, ursuletul este acelasi, insa difera culoarea vestei: bleu, rosu, verde sau portocaliu. 

Aceasta jucarie de plus poate fi un cadou special pentru sarbatorile de iarna sau pentru orice aniversare. Cu siguranta nu vei da gres cu aceasta jucarie de plus pentru cei mici, cu un ursulet de plus polar cu vesta colorata! 

  • Dimensiune: 16 cm 
  • Model - ursulet de plus polar cu vesta colorata

Colectie Gipsy
Scroll