Povesti de noapte buna pentru adulti

de Lucy Mangan

Cod produs: 0000212581

Editura: Niculescu SRL

Data aparitie: 2020

ISBN: 978-606-380-540-0

Numar de pagini: 288

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

LECTURA IDEALĂ PENTRU LINIȘTIREA MINȚII ÎN PERIOADE CU MULT STRES
ȘI NU NUMAI!

 

„Bravo! unei cărți care ne răpește din fața ecranului smartphone-ului, cu lumina lui albastră și rece, și ne ajută să evadăm în lumea strălucitoare, plină de imaginație a poveștilor.”

The Simple Things

 

 

Această carte conține o serie de povești ce alină sufletele obosite și se adresează mai ales acelora care, la sfârșitul zilei, ajung să se simtă extenuați, fiind un adevărat prieten la ceas de seară!

 

De la nuvelele clasice de Oscar Wilde, 0. Henry, Andrew Lang, Guy de Maupassant, la poveștile copilăriei, precum Alice în Țara Minunilor de Lewis Carroll, și la poeziile care ne readuc aminte de bucuriile simple ale vieții, acest volum va reuși să ne ofere alinare în momentele în care ne simțim obosiți și să ne conducă spre tărâmul liniștit al somnului.

 

Pentru a fi sănătoși și mereu în formă este esențial să dormim bine, dar ritmul nostru de viață este în permanență unul alert, ceea ce ne face să neglijăm importanța somnului și a odihnei care, cel mai adesea, sunt de proastă calitate. De aceea, a venit timpul să luăm o pauză și să ne lăsăm cuprinși de admirație și încântare.

 

Așadar, deconectați-vă, întindeți-vă în pat și dați-vă voie să evadați în lumi mai noi sau mai vechi. Pășiți în locuri fermecate și misterioase, care vă vor conduce spre o lume cu vise plăcute și senine!


Data aparitie 2020
ISBN 978-606-380-540-0
Numar de pagini 288
Tip coperta Necartonat
Autor

Lucy Mangan

Numar pagini 288
Scroll