De la autorul bestsellerului interna&539;ional F&259;-&539;i patulBestseller New York TimesCelebrul autor al c&259;r&539;ii F&259;-&539;i patul poveste&537;te uimitoarele aventuri din cariera sa de membru al trupelor SEAL din cadrul For&539;elor Navale ale SUA &537;i de comandant al For&539;elor pentru Opera&539;iuni Speciale ale AmericiiAmiralul William H McRaven a intrat în istoria militar&259; american&259; dup&259; ce a luat parte la unele

Povesti de pe mare

de William H. Mcraven

Cod produs: 0000202804

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-789-194-2

Numar de pagini: 416

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

De la autorul bestsellerului internațional Fă-ți patul

Bestseller New York Times

Celebrul autor al cărții Fă-ți patul povestește uimitoarele aventuri din cariera sa de membru al trupelor SEAL din cadrul Forțelor Navale ale SUA și de comandant al Forțelor pentru Operațiuni Speciale ale Americii.
Amiralul William H. McRaven a intrat în istoria militară americană după ce a luat parte la unele dintre cele mai cunoscute misiuni, printre care capturarea lui Saddam Hussein, salvarea căpitanului Richard Phillips și raidul pentru uciderea lui Osama bin Laden.
Cartea începe în 1960, la Clubul Ofițerilor Americani din Franța, unde ofițerii din Forțele Aliate și soțiile lor se întâlneau și povesteau aventuri din cel de-Al Doilea Război Mondial. A fost locul în care micul Bill McRaven a învățat care este valoarea unei povești reușite.
Povești de pe mare este o memorabilă retrospectivă a vieții extraordinare a unui om, din copilărie, când se furișa în unități militare de maximă securitate, până la maturitate, când o zi obișnuită de lucru consta în vânarea teroriștilor și salvarea ostaticilor.
Antrenantă și plină de povești palpitante din lumea operațiunilor speciale, Povești de pe mare relatează episoade remarcabile din biografia unuia dintre marii liderii ai armatei americane.

„Cititorii interesați de modul în care operează forțele speciale militare se vor simți inspirați de aventurile lui McRaven." – Kirkus

„Povești de pe mare este mai mult decât o autobiografie, mai mult decât o narare a istoriei militare recente și mai mult decât suma experiențelor unui om remarcabil. Cu un stil narativ captivant, McRaven le dă cititorilor ocazia să experimenteze aventuri temerare la cârma unor soldați de elită, dar nu ratează prilejul de a împărtăși sfaturi practice și înțelepte pentru viața de zi cu zi." — Booklist

„Povești de pe mare, o carte bine scrisă, care se citește ca un thriller, descrie unele dintre cele mai importante acțiuni istorice întreprinse de trupele SEAL și de alte forțe speciale." – The Washington Post

William H. McRaven (amiral în rezervă al Forțelor Navale ale SUA) este autorul cărții Fă-ți patul, 1# bestseller New York Times. În cei 37 de ani de carieră în cadrul trupelor SEAL, a deținut funcții de comandă la toate nivelurile. În calitate de amiral, ultima lui însărcinare a fost aceea de comandant al tuturor forțelor pentru operațiuni speciale ale SUA. După retragerea din Forțele Navale, a fost rectorul Universității Texas System între anii 2015 – 2018. În prezent, locuiește în Austin (Texas) împreună cu soția sa, Georgeann.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-789-194-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 416
Tip coperta Necartonat
Autor

William H. Mcraven

Numar pagini 416
Scroll