În lumea actual&259; bântuit&259; de spectrul depresiei sinuciderea poate deveni contagioas&259; Molipsit prietenul de-o via&539;&259; &537;i mentorul unei scriitoare îngrozite de contextul literar al momentului în care autorii urmaresc doar câ&537;tigul material &537;i pentru asta n-ar refuza nici m&259;car oferta de a poza nud în calendare alege s&259;-&537;i pun&259; cap&259;t zilelor l&259;sând în grija ei un uria&537;

Prietenul

de Sigrid Nunez

Cod produs: 0000198379

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-710-681-7

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

În lumea actuală, bântuită de spectrul depresiei, sinuciderea poate deveni contagioasă. Molipsit, prietenul de-o viață și mentorul unei scriitoare îngrozite de contextul literar al momentului, în care autorii urmaresc doar câștigul material și pentru asta n-ar refuza nici măcar oferta de a poza nud în calendare, alege să-și pună capăt zilelor lăsând în grija ei un uriaș dog german și povara unor întrebări cărora doar el le-ar fi putut da răspuns.

 

Alături de Apollo, uriașul, dar blândul patruped, deprimat - asemenea ei -  de moartea stăpânului său, femeia se descoperă capabilă de o relație de prietenie despre care până atunci auzise numai în povești. Amenințată atât cu evacuarea din apartament - în blocul unde locuiește, câinii nu sunt acceptați -,cât și cu despărțirea iminentă și definitivă de noul ei prieten blănos - câinii de talie mare nu trăiesc foarte mult -, începe să-și dorească și să creadă în miracole. Vrea ca Apollo să trăiască la fel de mult ca ea, pentru că mai puțin ar fi nedrept. Știe că nu se poate, dar speră mereu la o vară, două sau trei în plus.

 

O introspecție până în străfundurile nostalgiei și ale sentimentului de pierdere, care se pot cuibări nu doar în sufletul uman, ci și înăuntrul oricărei vietăți cu suflet.

 

„O carte minunată. O lume care ne oferă o perspectivă asupra morții, a durerii, a artei și a dragostei.“ The Wall Street Journal


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-710-681-7
Loc aparitie Bucuresti
Tip coperta Necartonat
Autor

Sigrid Nunez

Scroll