Produse din lapte preparate in bucatarie
de Eva Schiefer, Eva-Maria
Cod produs: 0000182233
Editura: Editura Casa
Data aparitie: 2019
Editie: Editia I
ISBN: 978-963-278-559-2
Numar de pagini: 108
Disponibilitate:
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
Cartea prezintă, pas cu pas, producerea în propria bucătărie a alimentelor care au ca materie primă laptele. Scopul celor două autoare, ele însele bucătărese încercate, este de a-i învăţa pe oameni „să simtă adevăratul gust al alimentelor” pe care, datorită creşterii numărului de produse gata preparate cu gust identic, se pare că l-au uitat.
Cititorii sunt îndemnaţi ca pe baza reţetelor prezentate să prepare fără aditivii atât de dăunători sănătăţii, produse delicioase pe bază de lapte.
Într-un capitol separat, sunt prezentate componentele laptelui, precum şi diferitele tipuri de lapte existente în comerţ. În altul aflăm care sunt ustensilele necesare producerii delicateselor din lapte: brânză, lapte bătut, diferite tipuri de iaurt, chefir etc. Reţetele sunt explicite, conţinând şi valoarea nutritivă pentru 100g de produs finit.
Bogat ilustrată, cu un index alfabetic al reţetelor, cartea Produse din lapte preparate în bucătărie vă invită să preparaţi singuri specialităţi culinare având un ingredient principal la îndemâna oricui, laptele.
Data aparitie | 2019 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-963-278-559-2 |
Loc aparitie | Oradea |
Numar de pagini | 108 |
Tip coperta | Necartonat |
Autor | Eva Schiefer, Eva-Maria |
Numar pagini | 108 |