Sindromul ghinionistului îi afecteaz&259; pe oamenii care nu au încredere în sine &537;i nu î&537;i iubesc propria persoan&259; Prima condi&539;ie pentru a sc&259;pa de acest sindrom este s&259; ave&539;i o via&539;&259; activ&259; pentru c&259; a&537;a nu ve&539;i mai avea timp s&259; v&259; analiza&539;i insucceselePentru optimi&537;ti reu&537;ita reprezint&259; nu ceva ce li se întâmpl&259; ci ceva ce pot ei singuri

Psihologia succesului

de Ivan Ognev

Cod produs: 0000174833

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-594-638-5

Numar de pagini: 252

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Sindromul ghinionistului îi afectează pe oamenii care nu au încredere în sine și nu își iubesc propria persoană. Prima condiție pentru a scăpa de acest sindrom este să aveți o viață activă, pentru că așa nu veți mai avea timp să vă analizați insuccesele.

Pentru optimiști, reușita reprezintă nu ceva ce li se întâmplă, ci ceva ce pot ei singuri să construiască. Pesimiștii, dimpotrivă, sunt capabili să găsească nenorociri chiar și în cea mai abundentă fericire.

Trebuie să conștientizați faptul că fiecare om își face norocul și este capabil să își sporească șansele de succes. Cel mai important lucru este să vă doriți să găsiți o soluție la problemă și apoi să treceți la acțiune. Dacă nu puteți să schimbați o situație, atunci schimbați-vă atitudinea față de ea!

Psihologia succesului reprezintă antidotul pentru problemele dumneavoastră. Aici descoperiți calea prin care vi se schimbă comportamentul printr-o serie de exerciții. Astfel, primiti ajutor în lupta cu stresul, cu kilogramele în plus, cu alcoolul, cu tutunul, cu depresia, sociofobia, insomnia. Totodată, veți afla formula magică pentru bani, fericire, încredere în sine și succes.

Dacă vi se pare că nu vă reuşeşte mai nimic în viaţă, atunci această carte reprezintă exact ceea ce aţi căutat. Este o carte magică, un „magic book”, care vă poate ajuta sa vă transformaţi eşecurile în realizări.

Numeroase studii au relevant că viața noastră este influențată de subconștient. El deține programul de transformare a gândurilor negative cu unele pozitive. Adesea oamenii își programează creierul să gândească în fraze negative, îngreunându-și astfel existența. Folosind cuvântul magic “însă”, modificați viziunea asupra problemelor și priviți lucrurile prin prisma umorului (Am urechi mari, însă aud bine!).

Daca considerăm pe altcineva responsabil de fericirea noastră, singuri ne creăm greutăți suplimentare. Nu trebuie să așteptați momentul când realitatea înconjurătoare vă va permite să vă gândiți la lucruri plăcute, pentru că atunci veți sta toată viața într-o stare de așteptare continuă. Nimeni nu poate decide în locul dumneavoastră ce ți cum să gândiți!

Creierul este un mecanism care funcționează spre îndeplinirea unui scop concret, iar stabilirea scopurilor în ordinea priorităților reprezintă unul dintre cele mai importante momente pe drumul către succes.

Un sfat bine de urmat este că în orice situație negativă să încercați să vedeți și partea bună a lucrurilor, chiar dacă aceasta e formată din evenimente nesemnificative din viața dumneavoastră. Cu prilejul fiecărui succes înregistrat, indiferent de proporțiile acestuia, faceți-vă câte un cadou. Iar când veți reusi să vă concentrați atenția și energia asupra șansei de reușită, veți conștientiza că viața vă oferă o mulțime de oportunități.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-594-638-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 252
Tip coperta Necartonat
Autor

Ivan Ognev

Scroll