Roman r&259;spl&259;tit cu Los Angeles Times Book Prize 2020nominalizat la Premiul Gold Dagger Premiul Anthony Premiul Barry Premiul MacavityDesemnat de Amazon cartea mystery & thriller a anului 2020Drepturile au fost vândute în 10 teritoriiBeauregard „Gândacul” Montage e un mecanic cinstit un so&539; iubitor &537;i un tat&259; harnic Beauregard &537;tie c&259; n-ar fi avut niciun viitor în ipostaza de

Pustiul de asfalt

de S.A. Cosby

Cod produs: 0000220479

Editura: Crisis Press

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8959-74-0

Numar de pagini: 328

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Roman răsplătit cu Los Angeles Times Book Prize 2020,

nominalizat la Premiul Gold Dagger, Premiul Anthony, Premiul Barry, Premiul Macavity

Desemnat de Amazon cartea mystery & thriller a anului 2020

Drepturile au fost vândute în 10 teritorii

Beauregard „Gândacul” Montage e un mecanic cinstit, un soț iubitor și un tată harnic. Beauregard știe că n-ar fi avut niciun viitor în ipostaza de odinioară, când de pe dealurile din North Carolina până pe plajele din Florida era cunoscut drept cel mai tare șofer de pe Coasta de Est.

Când noua viață atent construită începe să i se sfărâme sub ochi, Beauregard se vede atras din nou spre lumea de sânge și gloanțe din trecut. Iar când o cunoștință îl cheamă să jefuiască un magazin de bijuterii, nu poate decât să se așeze din nou în scaunul șoferului. „Gândacul” se simte cel mai bine acolo unde mirosul de benzină se contopește cu izul de frică.

Bântuit de fantoma celui care a fost cândva și de spectrul tatălui dispărut când avea mai multă nevoie de el, Beauregard trebuie să găsească o cale să navigheze prin pustiul de asfalt.

O poveste răscolitoare, dramatică, a unui om împins la limite de sărăcie, de rasă și de trecutul de răufăcător, o combinație între Ocean’s Eleven și Drive.

Receptare critică
„Senzațional de bună – nouă, proaspătă, reală, autentică, cu schimbări de situații și personaje ale căror dileme vă vor frânge inimile. Mai mult decât recomandată.”

Lee Child

„Pustiul de asfalt este o tresărire, o mostră alertă și atemporală, perfect acordată cu noir-ul american. S.A. Cosby este o voce înnoitoare și binevenită în literatura crime americană.”

Dennis Lehane

„Din când în când, apare un romancier ale cărui încredere și hotărâre îl fac imposibil de comparat cu altcineva. S.A. Cosby, aflat la volanul Pustiului de asfalt, scrie la fel cum conduce personajul său principal – cu precizie și neînfricare, având un control total asupra drumului din fața lui. Cartea vă va lăsa cu sufletul la gură, disperați să aflați unde ne va duce data viitoare Cosby.”

Laura Lippman

Despre autor
S.A. Cosby este un scriitor american din partea de sud-est a statului Virginia. A absolvit Christopher Newport University cu o diplomă în limba și literatura engleză. Și-a publicat lucrările în numeroase reviste și antologii. Prozele sale scurte au fost apreciate și răsplătite cu mai multe premii, printre care Premiul Anthony (2019). Când nu scrie, joacă șah.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-8959-74-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 328
Tip coperta Necartonat
Autor

S.A. Cosby

Numar pagini 328
Scroll